Nacomi Avocado Gezichtsreinigingsschuim 150 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

< strong >Een schat aan vitaminen en mineralen
Olie Avocado heeft sterk hydraterende eigenschappen. Het heeft een antioxiderende werking, regenereert en versnelt het huidvernieuwingsproces. Bovendien maakt het glad en verbetert de elasticiteit van de huid. Dit maakt het zijdezacht soepel, veerkrachtig en elastisch.
Avocado-extract versterkt de barrière lipide en biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van factoren extern. Verzacht ontstekingen en huidirritatie. Rijk aan vitamines: A, B, E, H, K, PP, F, onverzadigde vetzuren (EFA) en aminozuren dringen door tot in de diepe lagen van de huid en voeden deze intensief. Creëert een beschermende film op de huid, waardoor vochtverlies wordt voorkomen. Goed gehydrateerd en gevoed, zal het je terugbetalen met gezond en mooi haar verschijning.

Zachte reiniging
Uittreksel van Shikakai-notenolie is een uitstekend reinigingsmiddel dat al eeuwenlang wordt gebruikt. Dankzij het natuurlijke gehalte aan saponinen en een milde pH reinigt het het schenden van de lipidelaag van de epidermis. Bovendien kalmeert het ontstekingen en heeft antibacteriële eigenschappen. Gypsophila paniculeert behalve delicaat wassende werking, voorkomt bovendien ontstekingen en bevordert genezing. Bovendien ondersteunt het samen met glycerine de penetratie van de stof voedingsstoffen diep in de weefsels.

De natuur helpt bij regeneratie
Extract van de vrucht van de Egyptische kolibal - dankzij het hoge gehalte aan saponinen - werkt als een effectief, maar zacht wasmiddel. Vanwege een schat aan werkzame stoffen, waaronder eiwitten, lipiden en flavonoïden verzacht en regenereert de droge huid. Gecombineerd met het extract van avocado stimuleert de natuurlijke processen van celreconstructie. Dankzij dit je huid zal er veel jonger uitzien.

Dankzij het reinigingsschuim met avocado- extract wordt je huid volledig gereinigd, gehydrateerd, glad en vol glans!

Sollicitatie

W afschudden voor gebruik. Breng de juiste hoeveelheid schuim aan op uw hand, was uw gezicht, tot de huid schoon is. Afwassen met water. Vermijd contact met de ogen.

Samenstelling

Aqua , Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Glycerine, Persea Gratissima Fruitextract, Acacia Concinna Fruitextract, Balanites Aegyptiaca Fruit Extract, Gypsophila Paniculata-wortelextract, benzylalcohol, parfum, Dehydroazijnzuur, sorbinezuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, Amyl kaneel.
101052

Specifieke referenties

ean13
5902539713961

Nacomi Avocado...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies