Vis Plantis Problem Skin Gel voor het wassen van gezicht en lichaam bij acne en gemengde huid Teer 400 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Vis Plantis Problem Skin-gel voor het wassen van gezicht en lichaam stelt u in staat om de problematische huid volledig te verzorgen. De werking van de gel zal worden gewaardeerd door mensen met een vette en gemengde huid, evenals een acne- en psoriatische huid. Meer werk van de talgklieren, hormonale veranderingen en ophoping van talg op het huidoppervlak leiden tot onvolkomenheden en overmatige verhoorning van de opperhuid. De gel reinigt de huid grondig zonder een trekkerig gevoel te veroorzaken, en de actieve ingrediënten die erin zitten helpen het werk van de talgklieren te reguleren.

Het hoofdbestanddeel van Vis Plantis Problem Skin gel:

De teer in de cosmetische formule staat bekend om zijn heilzame werking op de problematische huid. Deze dikke formule gewonnen uit de berkenboom helpt ontstekingen te kalmeren, heeft schimmelwerende eigenschappen en reguleert de microflora van de huid. De specifieke geur is genivelleerd dankzij andere ingrediënten van de formule.

Sollicitatie

Dagelijkse gezichts- en lichaamsverzorging voor mensen met acne , vette, seborroïsche huid en psoriasis.

Gebruik

  • Giet de Vis Plantis Problem Skin gel op je hand en verdeel het met ronddraaiende bewegingen over het gezicht of het hele lichaam.
  • Afwassen met water.
  • Gebruik drie keer per week.

Ingrediënten (INCI)

Aqua , cocamidopropylbetaïne, polysorbaat 20, glycerine , natriumcocoamfoacetaat, betaïne, Betula Alba-olie, babassu -olie, polyglyceryl-4-esters, hydroxypropylcellulose, polyquaternium -10 , coco-glucoside, Panthenol ( panthenol), glyceryloleaat, gehydrogeneerde palmglyceridencitraat, dinatrium-EDTA, citroenzuur, parfum, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat , Alfa-isomethylionon, limoneen.

103285

Specifieke referenties

ean13
5904567059509

Vis Plantis Problem Skin...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies