Nature Queen Crème voor acne huid 50 ml

€ 12,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

family :Montserrat, sans-serif;background-color:#ffffff;">Acne Cream

Een regulerende crème voor de acnehuid die de balans van het microbioom en de olie van de huid herstelt. Het normaliseert en reguleert de afscheiding van natuurlijke talg, heeft antibacteriële eigenschappen en matteert de huid zacht. Het verzacht irritaties en ondersteunt de regeneratie van de huid en versnelt de genezing van wonden na acne. Het hydrateert langdurig en levert voedingsstoffen die nodig zijn voor het goed functioneren van de huid. Dankzij het gehalte aan tijmextract en haverferment kalmeert het effectief de symptomen van acne, voorkomt het de ontwikkeling van acnebacteriën, reinigt het diep, vermindert het overmatige vettigheid van de huid en ondersteunt het de regeneratie en vergemakkelijkt het de reconstructie van de opperhuid.

Perfect voor:

acne, vette en gecombineerde huid

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid en masseer vervolgens in
in cirkelvormige bewegingen. Om het gewenste effect te bereiken, moet de crème regelmatig worden gebruikt.

Actieve ingrediënten:

Aurafirm N (Haver Ferment), Tijm Extract, Biergist Extract, Laag Moleculair Natrium Hyaluronaat, EPS Seamat PA (Matting Exopolysaccharide), Witte Klei, Katoenzaadolie, Tucuma Boter, Allantoïne

INCI/Ingrediënten:

Aqua , Glycerine, Isoamyl Lauraat, Polyglyceryl-6 Distearate, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Cetyl Esters, C13-15 Alkane, Cetyl Alcohol, Jojoba Esters, Microcrystalline Cellulose, Astrocaryum Tucuma Seed Butter, Thymus Vulgaris Flower/Blad Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Lactobacillus Ferment, saccharide-isomeraat, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, kaolien, allantoïne, avena sativa-kernelextract, tocoferol, Helianthus Annuus-zaadolie, polyglyceryl-3 bijenwas, cellulosegom, xanthaangom, natriumstearoylglutamaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, fenethylalcohol, natriumbenzoaat , Kaliumsorbaat, Citroenzuur, Parfum.

103466

Specifieke referenties

ean13
5902610971495

Nature Queen Crème voor...

€ 12,80
group_work Toestemming voor cookies