Nature Queen Gele Klei 150 ml

€ 6,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"> NATURE QUEEN GELE KLEI 150 ML

Het wordt gebruikt bij de verzorging van de vette, gemengde en acne huid. Het dankt zijn gunstige effect aan de rijkdom aan micro-elementen - ijzer, silicium en aluminiumoxide, evenals elementen zoals magnesium, kalium, fosfor en calcium . Gele klei heeft ontvettende, matterende en reinigende eigenschappen. Het remineraliseert de huid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en kalmeert irritaties. Daarnaast remt het overmatige talgproductie, verbetert het de elasticiteit van de huid en vertraagt het het verouderingsproces. Gebruikt als lichaamspakking of badadditief, helpt het onvolkomenheden zoals striae, verkleuring of cellulitis te elimineren .

Indicaties:

Gele klei wordt aanbevolen voor de verzorging van de vette, gemengde en acne huid.

Actie:

  • Het heeft een hoger ijzergehalte dan andere kleisoorten
  • ontvet, matteert , reinigt en remineraliseert de huid perfect
  • ontstekingsremmend
  • kalmeert irritaties
  • remt overmatige talgproductie
  • verbetert de elasticiteit van de huid
  • vertraagt het verouderingsproces en helpt onvolkomenheden te elimineren - striae, verkleuring en cellulitis



HOE TE GEBRUIKEN:

Gele klei kan worden gebruikt in de vorm van maskers , lichaamskompressen of als badadditief. Voeg voldoende water of een geschikte hydrosol toe aan de klei om een consistentie te verkrijgen die lijkt op een dikke pasta. Breng het op deze manier voorbereide masker aan op het geselecteerde gebied: gezicht, nek, halslijn, rug of dijen. Om te voorkomen dat het masker uitdroogt, besproeit u het met een nevel van uw favoriete hydrolaat of brengt u een vochtig kompres aan. Na 10-15 minuten afwassen met lauw water met behulp van kompressen, wattenschijfjes of speciale ringen voor maskers.

INGREDIËNTEN (INCI): Kaoliniet ( yellow clay )

Nature Queen-cosmetica bevat geen parabenen of SLS-stoffen.

103475

Specifieke referenties

ean13
5902610971181

Nature Queen Gele Klei 150 ml

€ 6,00
group_work Toestemming voor cookies