Herbapol Polana Regeneracja Lip verzorgende lippenstift 4,7 g

€ 2,62
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Natuurlijke lippenstift met rode klaver, madeliefje, salie en perilla voor lipregeneratie.

  • Regeneratie van schrale huid

  • Herstel van de zachtheid en gladheid van de huid

  • Huidvoeding en revitalisering


SAGE EXTRACT - heeft een reinigende en verstevigende werking. Het heeft antioxiderende eigenschappen: het vermindert de droogheid van de opperhuid en heeft een positieve invloed op de elasticiteit en stevigheid van de huid.


PERILLIUM OLIE - verzorgt alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Het verzacht irritaties en heeft het vermogen om de opperhuid te regenereren. Het verhoogt de aanmaak van collageen en elastine, wat bijdraagt aan het verbeteren van de conditie van de huid. Bovendien heeft het de mogelijkheid om huidverkleuringen en gladde littekens te verlichten.

 

 

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gereinigde lippen. Herhaal de toepassing gedurende de dag indien nodig.

SAMENSTELLING

Tripelargonine, Ricinus Communis Zaadolie, Helianthus Annuus Zaad Cera, C10-18 Triglyceriden, Helianthus Annuus Zaadolie, Copernicia Cerifera Cera, Cetyl Ricinoleate, Parfum, Brassica Campestris Oleifera Olie, Gossypium Herbaceum Zaadolie, Bellis Perennis Bloem Extract, Trifolium Pratense Blad Extract , Salvia Officinalis-extract, Camellia Sinensis-extract, Althaea Rosea-bloemenextract, tocoferylacetaat, tocoferol, beta-sitosterol, squaleen, ascorbylpalmitaat, lecithine, propyleenglycol, gehydrogeneerde plantaardige glyceridencitraat, limoneen, linalool

104056

Specifieke referenties

ean13
5900956900162

Herbapol Polana Regeneracja...

€ 2,62
group_work Toestemming voor cookies