Bielenda Professional Essence of Asia Tonende essentie die de glans herstelt 500 ml

€ 16,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Bestemd voor: Alle huidtypes, inclusief: huid die regeneratie en verjonging nodig heeft. Huidveroudering veroorzaakt door chronische ontstekingen. Rimpels, gebrek aan stevigheid van de huid. Huid die moeite heeft met regenereren. Ze hebben de opperhuid dunner gemaakt. Vermoeide, doffe, doffe huid. Huid blootgesteld aan schadelijke externe factoren. Voortijdige huidveroudering, oxidatieve stress. Rokershuid.

Alle huidtypes, inclusief: huid die regeneratie en verjonging nodig heeft. Huidveroudering veroorzaakt door chronische ontstekingen. Rimpels, gebrek aan stevigheid van de huid. Huid die moeite heeft met regenereren. Ze hebben de opperhuid dunner gemaakt. Vermoeide, doffe, doffe huid. Huid blootgesteld aan schadelijke externe factoren. Voortijdige huidveroudering, oxidatieve stress. Rokershuid.


ACTIE:

• regeneratie,

• verjonging,

• anti-aging ,

• ontgifting,

• antioxidant.


AANBEVELINGEN:

Een aanspannend bladmasker dat de innerlijke glans van de huid herstelt, moet ongeveer 20 minuten op de huid worden gehouden en de rest van de essentie moet in de huid worden gemasseerd, niet afwassen.

68099

Specifieke referenties

ean13
5902169029180

Bielenda Professional...

€ 16,00
group_work Toestemming voor cookies