Bielenda GOOD SKIN GLOW BOOST Illuminating Serum 30 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
7

BESCHRIJVING
Heb je last van een grauwe huid, dof en vatbaar voor verkleuring? Reik naar Bielenda Good Skin Glow Boost verhelderend serum en je huid zal je dankbaar zijn. Het geconcentreerde product helpt de huidskleur te egaliseren, verheldert verkleuringen, geeft een stralende gloed en verlicht. Bovendien wordt het gekenmerkt door anti-rimpeleigenschappen en draagt het bij aan de strijd tegen onvolkomenheden. De rijke binnenkant van ons serum - zie hoe goed je huid eruit kan zien: in de formule hebben we zorgvuldig geselecteerde, zeer effectieve actieve ingrediënten (met een concentratie tot 5 %!), die perfect omgaan met grijze en doffe opperhuid. Bovendien bevat ons serum geen geur - de geur is kenmerkend voor de gebruikte ingrediënten.

glycolzuur - egaliseert de kleur perfect, regenereert de opperhuid bij verkleuringen, maakt glad, voorkomt vroegtijdige veroudering en ondersteunt de huid bij het stimuleren van de collageenproductie.

vitamine C - is een van de sterkste antioxidanten. Regelmatig gebruikt, ondersteunt het de strijd tegen rimpels, verheldert het de huid, helpt het verkleuring te verminderen, verbetert het de kleur, verstevigt het en verbetert het merkbaar de conditie van de huid.

ferulinezuur - vertoont sterke depigmenterende eigenschappen. Het ondersteunt de strijd tegen verkleuring door de zon en huidveroudering, het kan ook bijdragen aan het verlichten van ontstekingen

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer elke avond enkele druppels van het serum in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of als basis voor de crème uit de Glow Boost-lijn. Na het aanbrengen kan er een licht tintelend gevoel op de huid ontstaan. Vergeet niet om overdag zonnebrandcrème aan te brengen. AANDACHT! Bij een couperose huid is het aan te raden het product puntsgewijs op verkleuringen aan te brengen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycolzuur, natriumlactaat, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Panthenol , propaandiol, ferulazuur, dinatrium-EDTA, tetranatriumglutamaatdiacetaat, hydroxyethylcellulose, dinatriumfosfaat, natriumfosfaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine.

104126
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169046835

Bielenda GOOD SKIN GLOW...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies