Bielenda GOOD SKIN GLOW BOOST Illuminating toner 200 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
10

BESCHRIJVING
Heb je last van een grauwe huid, dof en vatbaar voor verkleuring? Pak Bielenda Good Skin Glow Boost verhelderende toner en je huid zal je dankbaar zijn. De tonic heeft een verfrissend effect op de huid, heeft verhelderende eigenschappen, geeft een comfortabel gevoel en helpt de kleur te egaliseren. Bovendien herstelt het de natuurlijke glans en het stralende uiterlijk en tast het de hydrolipidenbarrière van de opperhuid niet aan.Het rijke interieur van onze tonic - zie hoe goed je huid er uit kan zien!

glycolzuur - egaliseert de kleur perfect, regenereert de opperhuid bij verkleuringen, maakt glad, voorkomt vroegtijdige veroudering en ondersteunt de huid bij het stimuleren van de collageenproductie.

vitamine C - is een van de sterkste antioxidanten. Regelmatig gebruikt, ondersteunt het de strijd tegen rimpels, verheldert het de huid, helpt het verkleuring te verminderen, verbetert het de kleur, verstevigt het en verbetert het merkbaar de conditie van de huid.

ferulinezuur - vertoont sterke depigmenterende eigenschappen. Het ondersteunt de strijd tegen verkleuring door de zon en huidveroudering, het kan ook bijdragen aan het verlichten van ontstekingen.

HOE TE GEBRUIKEN

Giet een kleine hoeveelheid tonic op een wattenschijfje en veeg de huid voorzichtig schoon. Er kan een licht tintelend gevoel op de huid zijn. Gebruik na het verwijderen van make-up of om de huid op te frissen. Als je #lesswaste wilt zijn, breng de tonic dan direct aan op je handpalm en masseer het zachtjes in de huid. Het product hoeft niet gewassen te worden. Vergeet niet om overdag zonnebrandcrème aan te brengen.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), glycolzuur, natriumlactaat, propaandiol, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , ferulinezuur, Panthenol , polysorbaat 20, dinatrium-EDTA, tetranatriumglutamaatdiacetaat, ethylhexylglycerine, fenoxyethanol, parfum (geur).

104127
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169046842

Bielenda GOOD SKIN GLOW...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies