Apis Lifting Peptide liftend en strakker oogmasker met SNAP-8 ™ peptide 50 ml

€ 11,40
Inclusief belasting

Voor alle soorten rijpe, vochtarme huid met neiging tot rimpels die snel gelift moeten worden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BESCHRIJVING
Het parfumvrije, delicate masker bevat het innovatieve biomimetische neuropeptide SNAP-8 ™-peptide, dat samentrekkingen van de gezichtsspieren blokkeert en een alternatief is voor botulinetoxine.

Het vervaagt effectief fijne rimpels, verstevigt en verstevigt. Bovendien zorgen macadamia- en monoi-olie, verrijkt met co-enzym Q10, perfect voor de oogcontour, waardoor de vitaliteit en jeugdige uitstraling worden hersteld.

Indicaties:

Voor alle soorten rijpe, vochtarme huid met neiging tot rimpels die snel gelift moeten worden.

Eigenschappen:

  • zeer goede huidaffiniteit

  • herstelt de epidermale barrière

  • verbetert de flexibiliteit

  • maakt de huid perfect glad, waardoor deze zacht en enigszins strak blijft

Actieve ingrediënten:

  • Co-enzym Q10 - ondersteunt de goede werking van cellen, vertraagt het verouderingsproces van het lichaam, omdat het sterke antioxiderende eigenschappen heeft.De stof regenereert ook de huid, versnelt het wondgenezingsproces, maakt de huid glad en verstevigt.

  • Quinoa - werkt als een stof die de collageenproductie verhoogt en de huid afdicht tegen vochtverlies. Bovendien is het een bron van talloze aminozuren, waaronder lysine, dat de genezing van beschadigd weefsel versnelt.

  • Peptiden - dringen diep door in de huid en zijn een sterke stimulator van de collageenproductie die verantwoordelijk is voor huidspanning en gladheid, waardoor ze rimpels zichtbaar verminderen.

  • Hyaluronzuur - is een mucopolysaccharide dat collageen- en elastinevezels in de dermis met elkaar verbindt, in staat is om tussen de duizend en vierduizend keer meer water te binden dan zijn gewicht, en daarom wordt het gebruikt als een van de meest waardevolle vochtinbrengende factoren.

  • Macadamia-olie - rijk aan vitamines: A, B, E en mineralen. Geschikt voor de droge en gevoelige huid, trekt snel in, verbetert zichtbaar de uitstraling van de huid, regenereert en voedt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het preparaat met uw vingertoppen in cirkelvormige bewegingen aan op de huid rond de ogen en laat het intrekken.

SAMENSTELLING

Aqua , Macadamia Ternifolia Zaadolie, Glycerine, Natriumhyaluronaat, Coco-Caprylaat/Capraat, Acetyl Octapeptide-3, Cetearyl Olivate, Sorbitan divataat, Chenopodium Quinoa Zaad Extract. Dipalmitoyl Hydroxyproline, Palmitoyl Tetrapeptide, Carbomer, Benzyl Alcohol, Salicylzuur, Sorbinezuur, Squalane, (Cocos Nucifera Olie, Gardenia Tahitensis Bloem, CL77891Titanium Dioxide & Mica & Tin Oxide, Natriumhydroxide, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur , citroenzuur.

104342
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810005795

Apis Lifting Peptide...

€ 11,40
group_work Toestemming voor cookies