Apis Hydro Balance hydraterende lotion met zeealgen 300 ml

€ 8,80
Inclusief belasting

Milde melk met zeealgen, aloë vera en avocado-extracten. Verwijdert effectief make-up en andere onzuiverheden en hydrateert de huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
Een zachte lotion met extracten van zeealgen, aloë en avocado. Verwijdert effectief make-up en andere onzuiverheden terwijl het de huid hydrateert.

Indicaties

Voor alle soorten huid.

eigenschappen

  • hydraterend, verzachtend, versterkend

  • verstevigend, voedend

  • reinigend, bacteriedodend

Actieve ingrediënten

  • zeealgenextract - verbetert de bloedcirculatie, kalmeert irritaties en versterkt de beschermende barrière van de huid. Hydrateert intensief, herstelt de stevigheid en elasticiteit van de huid.

  • Avocado-extract - voedt en verstevigt de huid.

  • Aloë-extract - voorziet de huid van optimale hydratatie en elasticiteit, verbetert de bloedcirculatie door het werk van cellen te stimuleren, voedt en heeft antibacteriële eigenschappen. Het is rijk aan vit. A, B, C, E en mineralen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng met ronddraaiende bewegingen een kleine hoeveelheid melk aan op de huid van gezicht, hals en decolleté en verwijder vervolgens met wattenschijfjes.

SAMENSTELLING

Aqua , Mineral Oil, Cetearyl Alcohol & Ceteareth 20, Glycerine, Propyleenglycol, Carbomeer, Algenextract, Triethanolamine, Fenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Aloe -extract, Avocado-extract, PEG-8, Tocoferol, Ascorbylpalmitaat, Ascorbinezuur, Citroenzuur, Parfum .

104345

Specifieke referenties

ean13
5901810004996

Apis Hydro Balance...

€ 8,80
group_work Toestemming voor cookies