FitoKosmetik Aqua Gezichtscrème diepe voeding normale en gemengde huid Perzik- en goudsbloemextract 45 ml

€ 2,90
Inclusief belasting

Voedt en verzacht de gezichtshuid intensief

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Thermaal water is ondergronds water waarvan de temperatuur hoger is dan de gemiddelde omgevingstemperatuur. Ze bevinden zich diep onder het aardoppervlak en ontsnappen naar de oppervlakte, stroomt door opeenvolgende lagen van de aarde en verkrijgt heilzame eigenschappen voor de gezondheid.De elementen die tijdens de lange reis van het water worden verzameld, zijn ideaal voor gebruik op het gezicht.Thermaal water geeft ons veel meer dan het hydrateren of kalmeren van de huid.Het kan kan ook op vele manieren worden gebruikt om het effect op onze huid te ontdekken. Omdat thermaal water een natuurlijk product is, kan het door volwassenen en kinderen worden gebruikt - met alle huidtypes en zonder beperkingen.

De unieke formule Aqua -cream op basis van thermaal water uit Kamchatka zorgt voor hydratatie van de huid in zijn drie lagen: opperhuid, dermis en onderhuids weefsel.

- Onmiddellijk effect na het eerste gebruik

- Aqua-cream herstelt de natuurlijke waterhuishouding van de huid en gaat vochtverlies tegen, wat zorgt voor een langdurig effect na het aanbrengen van de cream

- Aqua-cream trekt snel in en laat geen vette glans achter.

- 100% natuurlijke samenstelling

Eigenschappen

1. Voedt en verzacht de huid van het gezicht intensief

2. Verzadigt de huid onmiddellijk met vocht

3. Trekt onmiddellijk in

4. Laat geen olieachtige glans achter

5 . De effecten van de crème zijn al zichtbaar na het eerste gebruik

Actieve ingrediënten

Actieve ingrediënten:

- Thermaal water

- Zoete amandelolie - werkt als een natuurlijk verzachtend middel, verzacht en hydrateert de huid. Het wordt gemakkelijk opgenomen, wat betekent dat het geen olieachtige laag op de huid achterlaat, terwijl het verstevigende functies vervult.

- Perzikzaadolie - hydrateert en verzacht, verzacht de huid, levert in vet oplosbare vitamines, regenereert de huid.

- Koffiezaadextract - vangt vrije radicalen op en vermindert de vorming ervan, beschermt celmembranen en cytoplasma tegen oxidatie, heeft antibacteriële en anti-aging eigenschappen.

- Calendula-bloemextract - ontstekingsremmend, samentrekkend, bacteriostatisch, hydraterend en versnelt de regeneratie van de epidermis

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid. We gebruiken naar behoefte.

SAMENSTELLING

Aqua, thermaal Water , Prunus Amygdalus Dulcis-olie, capryl- / caprinezuurtriglyceriden, glycerine, glycerylmonostearaat, Prunus Persica-kernelolie, Coffea Arabica -zaadextract), Calendula Officinalis-bloemenextract, natriumpolyacrylaat, parfum, benzoëzuur, sorbinezuur, dehydroazijnzuur, Benzyl alcohol.

104365

Specifieke referenties

ean13
4670017925502

FitoKosmetik Aqua...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies