Resibo Peace Maker light Hydraterende en verzachtende emulsie 50 ml

€ 25,80
Inclusief belasting

Een combinatie van regenererende eigenschappen van ceramiden en diep hydraterende en kalmerende stoffen. Onmiddellijke redding voor de droge en geïrriteerde huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

Een combinatie van regenererende eigenschappen van ceramiden en diep hydraterende en kalmerende stoffen. Onmiddellijke redding voor de droge en geïrriteerde huid. Onmiddellijke verlichting en aanvulling van de natuurlijke hydrolipidenlaag van onze huid.

De geurvrije emulsie combineert de regenererende eigenschappen van ceramiden met hydraterende en kalmerende stoffen.
Kalmeert en regenereert de beschadigde opperhuid. Het verheldert verkleuringen, kalmeert irritaties, reguleert het werk van talgklieren. Hydrateert diep en beschermt tegen epidermaal waterverlies.

Albatrellus ovinus extract van eetbare paddenstoelen werkt als een verzachtende balsem op de huid. Kalmeert onmiddellijk de overbelaste en geïrriteerde huid. Dit komt door het unieke vermogen om de TRPV1-pijnreceptor te blokkeren, die verantwoordelijk is voor het gevoel van branden, steken en tintelen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op het gezicht. Gebruik tijdens de behandeling met retinolcrème 5 minuten na het aanbrengen van Game Changer-crème.

SAMENSTELLING

Aqua , propaandiol, Oryza Sativa-zemelenolie, isoamyllauraat*, glycerine, squalaan*, cetearylalcohol*, kaliumolivoyl-gehydrolyseerde haverproteïne*, glycerylstearaat*, Salvia Hispanica-zaadolie*, C10-C18-triglyceriden*, niacinamide, Olive , Ceramide NP, dikaliumglycyrhizaat*, natriumhyaluronaat*, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat*, Albatrellus confluens-extract*, Helianthus Annuus-zaadolie, Panthenol , tocoferol, jojoba-esters / Helianthus Annuus-zaadwas / Acacia Decurrens bloemenwas / polyglycerine-3*, dizetmeelfosfaat *, Biosaccharide Gum-1*, Inuline Lauryl Carbamaat, Glyceryl Oleaat*, Natriumlevulinaat, Natriumanisaat, Glyceryl Caprylaat, Fenethylalcohol, Dehydroazijnzuur, Benzylalcohol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Tetranatriumglutamaatdiacetaat*, Ethylhexylglycerine, Xanthaangom* , Citroenzuur *gecertificeerde ingrediënten

104996

Specifieke referenties

ean13
5903714270026

Resibo Peace Maker light...

€ 25,80
group_work Toestemming voor cookies