Mohani Precious Oil Olej Aloesowy 50 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

Aloë-olie heeft sterk hydraterende, regenererende en kalmerende eigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

medium ;font- family :'Times New Roman', serif;">Aloë-olie van Mohani heeft sterk regenererende, hydraterende en verzachtende eigenschappen. Wordt gebruikt voor de droge, rode, gevoelige en acnehuid. Aloë-olie heeft sterk hydraterende, regenererende en kalmerende eigenschappen Het brengt verlichting bij een droge en rode huid en elimineert het gevoel van overmatige trekkerigheid. Het voedt, vermindert roodheid en stimuleert de regeneratie van de huid die worstelt met de gevolgen van overmatig zonnebaden of blootstelling aan strenge vorst. Aloë-olie werkt ook goed bij de verzorging van een problematische huid met onvolkomenheden. Verzacht de geïrriteerde huid, ondersteunt de genezing van laesies en verstopt de poriën niet.

HOE TE GEBRUIKEN

Gezichts- en lichaamshuid: Aloë Vera-olie kan zonder verdunning rechtstreeks op de huid worden aangebracht. Masseer het na het aanbrengen zachtjes in. Het kan ook worden gecombineerd met andere oliën of worden behandeld als een hydraterend serum door er hyaluronzuurgel aan toe te voegen.

Haar: Het kan als conditioner op de hoofdhuid en het haar worden gebruikt. Masseer zachtjes in de lokken en de huid en laat het minstens een half uur intrekken. Was vervolgens je hoofd met shampoo.

SAMENSTELLING

Glycine sojaolie, Aloe barbadensis, Tocoferol

105547

Specifieke referenties

ean13
5902802720429

Mohani Precious Oil Olej...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies