Long 4 Lashes Gold Serum voor wimpers 4 ml

€ 27,50
Inclusief belasting

Geeft wimpers een grotere dichtheid en voorkomt overmatig verlies van wimpers

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4

Long 4 Lashes Gold Serum voor wimpers 4 ml

Het regenererende serum versnelt de groei van wimpers, verlengt ze en voorkomt dat ze uitvallen. Bij regelmatig gebruik worden je wimpers prachtig langwerpig en trekken ze de aandacht van de mensen om je heen. Versterkt en voedt wimpers enorm en ondersteunt en versnelt de groei van wimpers. Geeft wimpers een grotere dichtheid en voorkomt overmatig verlies van wimpers

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig het gezicht, droog het af en gebruik de applicator om het serum op de oogleden boven de bovenste wimperlijn aan te brengen. Eenmaal per dag 's avonds aanbrengen. Niet aanbrengen op de binnenkant van het oog of de onderste wimperlijn.

SAMENSTELLING

Aqua , pentyleenglycol, pentaerythrityltetraisostearaat, propaandiol, butyleenglycol, glycine-soja-kiemextract, triticum vulgare-kiemextract, scutellaria baicalensis-wortelextract, acetyl-tetrapeptide-3, trifolium pratense-bloemextract, cucurbita pepo-zaadextract, natriumhyaluronaat, panax ginseng-wortelextract , Undaria Pinnatifida Extract, Lactobacillus Frement, Panthenol , Arginine, Allantoïne, Dinatriumfosfaat, Biotine, Dextran, Melkzuur, Alcohol, Methylamido Dihydro Noralfaprostal, Glycerine, Caprylyl Glycol, Acrylaten/C10-30 Alkyl Acrylaat Crosspolymeer, Ureum, Fenoxyethanol, Decyleen Glycol , 1,2-hexaandiol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur.

106247
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116047355

Long 4 Lashes Gold Serum...

€ 27,50
group_work Toestemming voor cookies