Bielenda Rose Care Hydraterende en verzachtende rozen gezichtscrème 50 ml

€ 5,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

Bereiding in de vorm van een lichte crème, bedoeld voor de verzorging delicate en gevoelige gezichtshuid, gevoelig voor overgevoeligheid. De unieke lichte formule hydrateert en verfrist de huid merkbaar, geeft haar een stralende meisjesachtige gloed.

De crème is ideaal zowel voor zelfgebruik als voor onder bedenken. Samen met andere cosmetica uit de ROSE CARE-lijn in een vriendelijke en aangename manier om voor uw teint te zorgen. Je kunt het gebruiken om het effect te versterken gebruik op het ROSE Serum uit dezelfde lijn.

Inhoud 50ml strong

Actie

Het bevat een uiterst effectieve combinatie van zachte maar effectieve verzorgende ingrediënten: kostbare rozenfruitolie, hydraterend hyaluronzuur en een antioxidantencomplex van vitamine C + E met anti-aging en bescherming tegen negatieve effecten milieuvervuiling. Deze ingrediënten dragen bij aan een aanzienlijke verbetering kwaliteit van de opperhuid, verzacht deze en beschermt tegen vochtverlies.

Effect

De crème geeft het effect van satijnzachtheid van de opperhuid, gladmakend, belast de huid niet met onmiddellijke werking het verminderen van het gevoel van droogheid en ongemak. De crème trekt de opperhuid niet strak, nee droogt het uit en tast de natuurlijke beschermende barrière niet aan, verzorgt en verzorgt de huid zorgt voor haar.

Gebruik

Masseer de crème elke ochtend en avond in de huid van gezicht, hals en decolleté.

03789
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169025038

Bielenda Rose Care...

€ 5,90
group_work Toestemming voor cookies