Apis Hello Summer SPF15 Gezichtsmist met celnectar 150 ml

€ 8,60
Inclusief belasting

Een unieke mist met oranje water

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Hello Summer SPF15 Gezichtsmist met celnectar

Een unieke mist met oranje water die snel wordt opgenomen en de huid voorziet van waardevolle ingrediënten. Het bevat cellulaire nectar van Lithops pseudotruncatella-stamcellen, die de synthese van vitamine D in de huid verhoogt. Bovendien voorkomen UVA/UVB-filters ( SPF 15) schade veroorzaakt door UVA- en UVB-stralen. Verrijkt met sap van aloëbladpulp en hyaluronzuur, geeft het je huid vocht en een extra dosis frisheid. Het resultaat is een perfect gladde en stralende huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Spray direct op de gereinigde huid of make-up. Laten absorberen. Gebruik overdag om de huid te verfrissen en te beschermen tegen UVA/UVB-stralen. Herhaal de operatie regelmatig om de 2-3 uur om een effectieve bescherming te behouden.

SAMENSTELLING

Aqua , Phenylbenzimidazool Sulfonzuur, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Water , Ethylhexyl Salicylaat, Propaandiol, Aloe Barbadensis Juice , Benzylalcohol, Salicylzuur, Glycerine, Sorbinezuur, Lithops Pseudotruncatella Callus Lysaat, Pentylene Glycol, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Xanthan Gu m , Fytinezuur, Natriumhyaluronaat, Parfum.

106577
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901810007492

Apis Hello Summer SPF15...

€ 8,60
group_work Toestemming voor cookies