beBIO Ewa Chodakowska naturalne Serum-olejek odżywczo-regenerujący 30 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Het hydrateert diep, verzacht, regenereert en vermindert zichtbare rimpels, waardoor de huid mooi blijft

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

beBIO Ewa Chodakowska natuurlijk Serum - voedende en regenererende olie

Natuurlijk voedend en regenererend gezichtsolie-serum bevat 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De rijke samenstelling van ingrediënten hydrateert diep, maakt glad, regenereert en vermindert zichtbare rimpels, waardoor de huid mooi, glad en elastisch blijft. Vijgencactus-extract en -olie zijn een van de rijkste anti-verouderingsstoffen, een bron van antioxidanten, meervoudig onverzadigde vetzuren en aminozuren die de huid voeden, verstevigen en hydrateren. Extract van jonge gerst verstevigt, verstevigt, vermindert rimpels, hydrateert en vertraagt het verouderingsproces van de huid. Biedt natuurlijke vitamines en sporenelementen. Tocoferol, of vitamine E, is een uitstekende antioxidant. Macadamia-olie voedt, regenereert, verzacht en verstevigt de huid, terwijl het een beschermende barrière vormt. De cosmetica ondersteunt de bescherming tegen vrije radicalen en schadelijke factoren die onder meer worden veroorzaakt door luchtverontreiniging en smog. Natuurlijk voedend en regenererend gezichtsserum/olie bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het olie-serum aan op een schone huid van gezicht en hals. Masseer het zachtjes met je vingers in de ochtend, avond en wanneer de huid het nodig heeft. Het olie-serum trekt snel in en laat de huid langdurig perfect gehydrateerd en gevoed achter.

SAMENSTELLING

Squalaan, Isoamyl Lauraat, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Zaadolie, Opuntia Ficus-Indica Zaadolie, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Tocoferol, Macadamia Integrifolia Zaadolie, Hordeum Vulgare Extract, Parfum

106968
a lot

Specifieke referenties

ean13
5908233660211

beBIO Ewa Chodakowska...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies