Hydraterende Lynia Wasschuim met natuurlijk Betaïne en Rozenwater 100 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Vochtinbrengend, natuurlijk wasschuim

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Vochtinbrengende Lynia Wasschuim met natuurlijke betaïne en rozenwater

Vochtinbrengend, natuurlijk wasschuim is een milde cosmetica voor het reinigen van alle huidtypes. Reinigt zacht en effectief, verwijdert make-up, verfrist en hydrateert de huid van het gezicht. De natuurlijke betaïne en aloë vera in de formule kalmeren het irriterende effect van wasmiddelen zonder de lipidebarrière van de huid te beschadigen. Rozenwater in de cosmetische tonen, hydrateert en zorgt voor de juiste pH-waarde. Meer dan 94% van de ingrediënten in de cosmetica zijn van natuurlijke oorsprong.

HOE TE GEBRUIKEN

Knijp een dosis schuim uit de verpakking en masseer het vervolgens met ronddraaiende bewegingen in de vochtige huid. Was alles grondig. Herhaal indien nodig. Kan samen met gezichtsreinigingsborstels of siliconenpads worden gebruikt. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocoamidopropyl Betaine, Caprylyl/Capryl Glucoside, Decyl Glucoside, Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice , Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Rosa Damascena Flower Water , Propanediol, Gluconolacton, Caprylyl Alcohol, Decyl Alcohol, Glucose, Hexyleen Glycol, Tetrasodium Glutamaat Diacetaat, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, Calcium .

106989

Specifieke referenties

ean13
5900718901154

Hydraterende Lynia...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies