Ava Bio Harmony actief Serum 30 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Extreem actief serum speciaal voor de rijpere huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Ava Bio Harmony actief Serum 30 ml

Herbouwt en herstelt actief de opperhuid dankzij extracten van lotus en saffraan. 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong Een uitzonderlijk ecologische methode om ingrediënten te verkrijgen. Extreem actief reparatieserum speciaal voor de rijpere huid. Stimuleert effectief de huid om het verstrijken van de tijd tegen te gaan. Dankzij het gebruik van de originele Zeta Fraction-methode, waarbij actieve ingrediënten op een zeer ecologische manier uit planten worden gehaald, kunnen ze precies doordringen in de diepere huidlagen. Een essentiële cocktail van lotusbloemen, saffraan, antioxidanten en een samenstelling van zorgvuldig geselecteerde andere ingrediënten vermindert effectief rimpels, regenereert langdurig en diep de opperhuid, hydrateert. Het effect van regelmatig gebruik is een duidelijk verjongde, gladde, stevige, gespannen, opgehelderde en stralende huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Regelmatig gebruiken als onderdeel van uw dagelijkse verzorgingsrituelen. Voor maximale regenererende resultaten het serum royaal aanbrengen op een grondig gereinigd gezicht, hals en decolleté. Gebruik andere cosmetica uit de serie om het effect te versterken.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, polyglyceryl-2-stearaat, glycerilstearaat, stearylalcohol, Nelumbo Nucifera-extract, Crocus sativus-bloemextract, natriumhyaluronaat, fenoxyethanol, ethylhexylglyceïne, pentyleenglycol, natriumhydroxydium, tetras, natriummetabisulfiet, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum. huidige samenstelling staat vermeld op de productverpakking

107131

Specifieke referenties

ean13
5906323007199

Ava Bio Harmony actief...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies