Floslek Dermo Expert White & Beauty verhelderende zure Peeling voor de nacht 30 ml

€ 13,10
Inclusief belasting

Verheldert de huid en vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen die verband houden met leeftijd, zonnestraling en sproeten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Floslek Dermo Expert White & Beauty verhelderende zure Peeling voor de nacht 30 ml

DERMO EXPERT® verhelderende zure peeling is een gespecialiseerde dermocosmetica bedoeld voor de intensieve verzorging van de huid met ongelijkmatige pigmentatie, sproeten en verkleuringen. Het wordt 's nachts gebruikt en bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de zichtbaarheid van verkleuringen op het gezicht helpen elimineren. Egaliseert en verheldert effectief de huidtint. AHA zuurpeeling met amandel- en azeaalzuur verwijdert dode epidermiscellen en bevordert de huidvernieuwing. Geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Nauwkeurig en hygiënisch aanbrengen is mogelijk dankzij een handige pipet en de cosmetische ingrediënten worden beschermd door een donkergekleurde glazen fles. Het product is veganistisch, glutenvrij, kleurstofvrij en geurvrij.

Kenmerkend voor deze peeling zijn de volgende eigenschappen:

- Verheldert de huid en vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen die verband houden met leeftijd, zonnestraling en sproeten.

-Verbetert de gladheid van de huid.

-Zorgt voor huidvernieuwing.

HOE TE GEBRUIKEN

's Avonds aanbrengen op de gereinigde gezichtshuid, waarbij de ogen en mond worden vermeden. Afhankelijk van het beoogde effect wordt aanbevolen om het preparaat gedurende 7 dagen dagelijks te gebruiken (intensieve behandeling), en daarna 3 maal per week gedurende 4 weken (onderhoudsbehandeling). Nadat het preparaat is opgenomen, kunt u een verzorgende crème aanbrengen.

SAMENSTELLING

Aqua *, glycerine*, amandelzuur, dipropyleenglycol, PPG-26-buteth-26, triethanolamine, xanthaangom*, ureum, Panthenol , PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, butyleenglycol, Arctostaphylos Uva Ursi-bladextract*, Mitracarpus Scaber-extract *, azelaïnezuur, capryl-/caprinezuurtriglyceride, fytosterolen, lecithine, ethylhexylglycerine, caprylhydroxaminezuur, natriumbisulfiet, biotine * ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114478
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5905043005423

Floslek Dermo Expert White...

€ 13,10
group_work Toestemming voor cookies