Face Queen fijnkorrelige Strawberry Face Peeling 75 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Peeling kunt u de dode huid voorzichtig van het huidoppervlak verwijderen, waardoor deze kan worden opgefrist en verhelderd

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Face Queen fijnkorrelige aardbei Peeling 75 ml

Gezichtspeeling is een product dat veel voordelen biedt voor uw huid. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van dit product:

-Zachte verwijdering van dode huid: Door te peelen kunt u de dode huid voorzichtig van het huidoppervlak verwijderen, waardoor deze kan worden opgefrist en verhelderd.

-Huidvoeding: Dankzij de aanwezigheid van voedend aardbeifruitextract en mango voorziet de peeling de huid van waardevolle voedingsstoffen.

-Verbetering van de huidskleur: actieve ingrediënten helpen de huidskleur te verbeteren, waardoor deze er stralender en gezonder uitziet.

glow effect: Peeling kan een "glow"-effect op de huid achterlaten, wat betekent dat de huid er verlicht en stralend uitziet.

-Ondersteuning in de strijd tegen tekenen van veroudering: Peeling kan de eerste tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, helpen verminderen.

-Bewuste verzorging: Het product maakt deel uit van de Face Queen-lijn, die een bewuste verzorging bevordert, op basis van natuurlijke ingrediënten en actieve ingrediënten.

Gezichtspeeling is een perfecte oplossing voor diegenen die hun huid willen reinigen, verfrissen en voeden. Het werkt zacht en tegelijkertijd effectief, waardoor de huid glad, stralend en klaar voor verdere verzorging wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel een kleine hoeveelheid peeling op de vochtige gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen. Voer een massage uit en spoel vervolgens af met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gehydrateerde silica, aardappelzetmeel gemodificeerd, Fragaria Vesca fruitextract, Mangifera Indica (mango) zaadboter, kaliumolivoyl gehydrolyseerd havereiwit, coco-caprylaat/capraat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, glyceryloleaat, kaliumcetylfosfaat, helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, tocoferol, propaandiol, citroenzuur, Fragaria Ananassa zaad, CI 14720, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum, hexylkaneel. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113136

Specifieke referenties

ean13
5904569230470

Face Queen fijnkorrelige...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies