Bielenda Blue Matcha Corrigerende Druppels Vernauwende Poriën 30 ml

€ 6,30
Inclusief belasting

Druppels corrigeren en verkleinen de poriën

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
13

Bielenda Blue Matcha Corrigerende druppels die nauwe poriën verkleinen

Druppels die de poriën corrigeren en verkleinen, met een lichte, veganistische formule, die zichzelf zal bewijzen in de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, vooral die met lokale onvolkomenheden. U zult blij zijn met hun gelconsistentie en effectieve werking. Druppels maken de huid glad en verfrissen, verminderen de zichtbaarheid van poriën en onvolkomenheden, verbeteren de hydratatie, de conditie van de huid en de uitstraling ervan. Ze hebben een natuurlijke, delicate blauwe kleur, die het resultaat is van het gebruik van het blauwe matcha-ingrediënt, geven het effect van een verfriste huid, verminderen de zichtbaarheid van poriën en oneffenheden, zijn licht, belasten de huid niet

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer de druppels elke ochtend en avond in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, of spot op plekken met oneffenheden of vergrote poriën, laat intrekken. AANDACHT! Als u overdag druppels gebruikt, denk er dan aan om een crème met een zonnebrandcrème te gebruiken. Volg met andere Blue Matcha-producten voor betere resultaten en een natuurlijk mooie huid.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Niacinamide, Propanediol, Citrus Limon ( Lemon ) Fruit Water, Clitoria Ternatea Bloem Extract, Camellia Sinensis ( Green Tea ) Blad Extract, Saccharomyces Ferment Filtraat, Saccharomyces Ferment Lysaat Filtraat, Betaïne Salicylaat, Amandelzuur, Natriumhyaluronaat, Arginine PCA, xanthaangom, citroenzuur, polysorbaat 20, dinatrium-EDTA, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol, parfum (geur), hexylkaneel, geraniol, citral, limoneen, linalool.

107359
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169048112

Bielenda Blue Matcha...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies