Beauty Visage hydro Anti-age gezichtsmasker 38 g

€ 3,90
Inclusief belasting

ANTI-AGE Hydro gezichtsmasker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Beauty Visage hydro Anti-age gezichtsmasker 38 g

Het ANTI-AGE hydrogel-gezichtsmasker modelleert in slechts 10 minuten de perfecte contouren van het gezicht, verwijdert rimpels en start het celverjongingsprogramma. 120 microdoses verjongend serum dringt onmiddellijk door in alle lagen van de huid, hydrateert diep, versterkt, verstevigt, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, zorgt voor frisheid.

HOE TE GEBRUIKEN

Open de verpakking en breng het masker aan beide kanten aan op een schoon, droog gezicht. Verdeel het masker over de huid zodat het gelijkmatig aan het gezicht hecht. Verwijder na 10 minuten voorzichtig het masker, wrijf het resterende serum met licht masserende bewegingen in de huid. Voor het beste resultaat 2-3 keer per week gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Camellia Sinensis Water , Glycerine, Carrageen, Aloe Barbadensis-extract, Centella Asiatica -extract, Honey -extract, Ubiquinone (Коэнзим Q10), Hyaluronic Acid , Guar Hydroxypropyltrimoniumchloride, Retinol , Collageen, Parfum, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Sorbinezuur, CI 42090, CI 19140, Mica. De exacte en actuele samenstelling staat op de verpakking

108495

Specifieke referenties

ean13
4610117605584

Beauty Visage hydro...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies