La Roche-Posay Lipikar Wasgel 200 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

De huid wordt aangenaam om aan te raken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

La Roche-Posay Lipikar Wasgel 200 ml

De wasgel reinigt de gevoelige huid van gezicht en lichaam grondig. Ze laten het fris, gekalmeerd en zacht achter. De huid wordt aangenaam om aan te raken en irritatie of een trekkerig gevoel wordt verminderd. Het heeft geen invloed op de natuurlijke pH van de huid. Het reinigt diep en verwijdert onzuiverheden terwijl het de huid comfortabel maakt. Het verzorgt zelfs de zeer gevoelige huid en beschermt het tegen overmatige uitdroging. Het is gebaseerd op actieve ingrediënten die niet alleen een was- maar ook een verzorgende werking hebben. Het gehalte aan niacinamide, sheaboter en glycerine zorgt ervoor dat onze lipideniveaus worden aangevuld en irritaties worden verlicht.

HOE TE GEBRUIKEN

Het wordt aanbevolen om op een natte huid aan te brengen en vervolgens af te spoelen. Het product kan ook aan het bad worden toegevoegd: giet 2 dopjes gel in het bad.

SAMENSTELLING

Aqua / Water , natriumlaurethsulfaat, PEG-200 gehydrogeneerde glycerylpalmaat, glycerine, coco-betaïne, polysorbaat 20, PEG-7 glycerylcocoaat, citroenzuur, cocamidemea, niacinamide, parfum / geur, PEG-55 propyleenglycololeaat, PEG -60 Gehydrogeneerde Ricinusolie, PEG-75 Sheabutter Glyceriden, Polyquaternium-11, PPG 5 -Ceteth-20, Propyleenglycol, Prunus Amygdalus Dulcis Olie / Sweet Almond , Natriumbenzoaat, Natriumchloride, Natriumhydroxide

108788

Specifieke referenties

ean13
3337872418778

La Roche-Posay Lipikar...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies