Isana Power Serum Vitamin C Shot gezichtsserum 10 ml

€ 12,00
Inclusief belasting

Een uitstekend product om de huid te revitaliseren en te beschermen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Isana Power Serum Vitamin C Shot gezichtsserum 10 ml

Power Serum Vitamin C Shot is een uitstekend product voor het revitaliseren en beschermen van de huid. De formule bevat een dubbele vitamine C-booster die de huid effectief beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Bovendien voedt het serum de huid intensief en voorziet het van waardevolle hydratatie. Dankzij de werking van het serum met vitamine C worden de eerste rimpels zichtbaar verminderd en wordt de huid verkwikt. Regelmatig gebruik van dit serum helpt om een frissere en jeugdigere uitstraling van de huid te krijgen. Power Serum Vitamin C Shot zorgt daarnaast voor een egale teint en geeft de huid een gezonde uitstraling. Het heeft een vitaliserend effect, revitaliseert de huid en voegt er energie aan toe. Vitamine C-serum staat bekend om zijn verhelderende eigenschappen, ondersteunt de collageenproductie en beschermt tegen vrije radicalen. Het werkt als een krachtige antioxidant en helpt de tekenen van huidveroudering te verminderen. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om dit serum regelmatig te gebruiken als onderdeel van uw dagelijkse huidverzorgingsroutine. De huid wordt stralender, jeugdiger en gevoed, wat je zelfvertrouwen en een mooie uitstraling geeft.

HOE TE GEBRUIKEN

's Ochtends en 's avonds, na het reinigen van gezicht, hals en decolleté, 1-2 pompjes van het serum aanbrengen op gezicht, hals en decolleté en zachtjes inmasseren. Vermijd de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , hydroxyethylcellulose, fenoxyethanol, caprylyl/caprylglucoside, magnesium , cocoylproline, ethylhexylglycerine, parfum, ascorbylpalmitaat, natriumcocoylglutamaat, polyglyceryl-6-oleaat, citroenzuur, glycerylcaprylaat, trinatriumethyleendiaminedisuccinaat, alcohol, karamel, natriumsurfactine , tris(tetramethylhydroxypiperidinol)citraat, benzylsalicylaat, natriumhydroxide, citronellol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111412

Specifieke referenties

ean13
4305615726540

Isana Power Serum Vitamin C...

€ 12,00
group_work Toestemming voor cookies