AA Vita C Lift 50+ verstevigende nachtgezichtscrème die de kleur egaliseert 50 ml

€ 6,70
Inclusief belasting

Het regenereert de huid merkbaar, hydrateert deze en vermindert de zichtbaarheid van rimpels in het gezicht, waardoor het gezonde uiterlijk wordt hersteld

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Laatste items in voorraad

AA Vita C Lift 50+ verstevigende nachtgezichtscrème egaliseert de huidtint 50 ml

De AA VITA C LIFT 50+ behandeling is een uitgebreid antirimpelverzorgingsprogramma voor de rijpe huid, gebaseerd op een stabiele vorm van vitamine C en andere actieve ingrediënten. De belangrijkste ingrediënten en hun werking in het product AA VITA C LIFT 50+ zijn:

-Vitamine C: Deze vitamine stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, wat de elasticiteit en stevigheid ervan helpt verbeteren. Gecombineerd met vitamine E creëert het een sterk anti-aging dat de huid voedt, glad maakt en de elasticiteit verbetert.

-Tranexaminezuur: Het is effectief bij het verlichten van verkleuringen, verzacht roodheid en brengt comfort voor de geïrriteerde huid. Helpt de huidtint te egaliseren.

-Co-enzym Q10: Regenereert de huid merkbaar, hydrateert deze en vermindert de zichtbaarheid van rimpels in het gezicht, waardoor de gezonde uitstraling wordt hersteld.

De AA VITA C LIFT 50+ behandeling richt zich op het verbeteren van de collageenproductie, wat cruciaal is voor het behouden van de jeugdige stevigheid van de huid. Bovendien helpen deze ingrediënten verkleuringen te verlichten, roodheid te verzachten en rimpels glad te strijken. Het product is dermatologisch getest, ook op mensen met allergische huidziekten. Het bevat geen kleurstoffen, heeft een hypoallergene geur en is pH-neutraal voor de huid, waardoor het zelfs geschikt is voor mensen met een gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de crème iedere avond over de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd daarbij het gebied rond de ogen. Laat het absorberen.

SAMENSTELLING

Aqua , polyglyceryl-6-stearaat, dicaprylylether, glycerine, coco-caprylaat/capraat, pentyleenglycol, cetearylalcohol, glycerylstearaat, tripelargonine, tocoferylacetaat, tranexaminezuur, Helianthus Annuus-zaadolie, ubiquinon, bis-diglycerylpolyacyladipaat-2, Rosmarinus Officinalis-bladextract, allantoïne, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , tocoferol, squalaan, cellulose, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112907
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116082745

AA Vita C Lift 50+...

€ 6,70
group_work Toestemming voor cookies