L'biotica Acid Treatment Dermo -treatment Gladmakende en hydraterende gezichtscrème SPF30 35 ml

€ 13,79
Inclusief belasting

Door deze crème regelmatig te gebruiken, wordt uw huid gehydrateerd, helderder en wordt de kleur egaal

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

L'biotica Acid Treatment Dermo - behandeling SPF30 gladmakende en hydraterende gezichtscrème 35 ml

Moisturizing and Oxygenating Dermo-Treatment is een dagcrème die een aantal voordelen voor de huid biedt. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Cell Tech Reno-Protector®: Dit gepatenteerde complex op basis van een zeer actieve antioxidant bevat een intelligente microdrager waardoor actieve ingrediënten effectief kunnen doordringen in de diepere lagen van de huid. Het heeft een drievoudige werking: het voorkomt huidveroudering, ondersteunt de celregeneratie en beschermt tegen schadelijke UV-straling.

- Stabiele vorm van vitamine C: Vitamine C heeft bewezen antioxiderende eigenschappen die huidveroudering voorkomen. Het helpt ook bij het verlichten van verkleuringen en het verbeteren van de huidskleur.

-Oxy Active CPLX: Dit actieve zuurstofcomplex helpt rimpels te verminderen, maakt de huid glad en herstelt haar gezonde uitstraling.

-Natuurlijke vochtinbrengende factor: het gehalte aan Natural Moisturizing factor ( NMF ) helpt de natuurlijke vochtinbrengende factor van de huid aan te vullen, waardoor uitdroging wordt voorkomen.

- SPF 30: De crème bevat een hoog SPF 30-filter, dat de huid beschermt tegen UVA-, UVB- en IR-straling, wat het proces van huiddegradatie en veroudering versnelt.

- Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Studies hebben aangetoond dat u na regelmatig gebruik van de crème een verhoging van de hydratatie van de huid, een vermindering van de intensiteit van de verkleuring en een verbetering van de hydratatie en gladheid van de huid kunt verwachten.

-Beoogd gebruik: Het product is bedoeld voor de huid met een ongelijkmatige teint, verkleuring, grijs en uitgedroogd.

Door deze crème regelmatig te gebruiken, wordt uw huid gehydrateerd, helderder en wordt de kleur egaal. De huid zal er jonger uitzien en SPF 30 biedt bescherming tegen schadelijke zonnestraling.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik elke ochtend.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexyl Triazon, Dicaprylylether, Dibutyl Adipaat, Glycerylstearaat, Titaniumdioxide (nano), Kaliumcetylfosfaat, Bis-Ethylhexyloxyfenol Methoxyfenyltriazine, Trehalose, Dimethicon, Glycerine, Dicaprylylcarbonaat, PEG-100 Stearaat, Cetearylalcohol, Tocoferylacetaat, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Cafeïne, Hydroxyethylureum, Natriumhyaluronaat, Natriumlactaat, Nonapeptide-1, Mangiferine, Magnesium , Zinkgluconaat, Copper , Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Tocoferol, Lecithine, Citroenzuur, Natriumcitraat, Silica , Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Hydroxyacetofenon, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113001
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116085876

L'biotica Acid Treatment...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies