L'biotica Acid Treatment Dermo - gladmakend en vernieuwend Serum voor de nacht 30 ml

€ 17,10
Inclusief belasting

Een geconcentreerd serum dat veel huidvoordelen biedt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

L'biotica Acid Treatment Dermo - gladmakend en vernieuwend Serum voor de nacht 30 ml

Smoothing and Renewing Dermo-Treatment is een geconcentreerd serum voor nachtgebruik dat vele voordelen biedt voor de huid. Hier zijn de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik ervan:

-Cell Tech Reno-Protector®: Een gepatenteerd complex op basis van een zeer actieve antioxidant die doordringt tot in de diepere lagen van de huid, waardoor huidveroudering wordt voorkomen, de celregeneratie wordt ondersteund en wordt beschermd tegen schadelijke UV-straling.

-Gehalte aan salicylzuur, betaïne en glycolzuur: deze ingrediënten helpen de talgafscheiding te reguleren, de poriën te ontstoppen, mee-eters te verminderen en de huid zachtjes te exfoliëren zonder irritatie of overmatige droogheid.

-Niacinamide: dit ingrediënt vermindert huidonvolkomenheden, dooft actieve ontstekingsveranderingen, verheldert verkleuringen en maakt het huidoppervlak glad, waardoor het er beter uitziet.

-D- Pantenol : Verzacht irritaties en brengt comfort voor de huid.

- Werkzaamheid bevestigd door onderzoek: Studies hebben aangetoond dat u na regelmatig gebruik van het serum een vermindering van acne-laesies, vernauwing van de poriën, vermindering van de talgafscheiding en een gladder worden van de huid kunt verwachten.

-Beoogd gebruik: Het product is bedoeld voor de normale, gecombineerde, vette en onvolmaakte huid.

Door dit serum 's nachts te gebruiken, wordt uw huid gladder, minder glanzend en worden problemen gerelateerd aan acne, mee-eters en onvolkomenheden verminderd. Door de talgafscheiding te reguleren en de huid te exfoliëren, krijgt de huid haar gezonde uitstraling terug.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op de gereinigde huid van gezicht en hals, vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik 's avonds, elke dag of afhankelijk van de behoeften van de huid.

SAMENSTELLING

Propaandiol, Aqua , Glycolzuur, Betaïne Salicylaat, Panthenol , Niacinamide, Amandelzuur, Glycerine, Lecithine, Mangiferine, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, Trideceth-9, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Allantoïne, Natriumhydroxide, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113002
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116085883

L'biotica Acid Treatment...

€ 17,10
group_work Toestemming voor cookies