Bioderma Hydrabio H2O Micellaire vloeistof 100 ml

Bioderma Hydrabio H2O Micellaire vloeistof 100 ml

€ 6,30
Inclusief belasting
114768

Hydraterende micellaire vloeistof gemaakt voor het reinigen van het gezicht en het verwijderen van make-up

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

Bioderma Hydrabio H2O Micellaire vloeistof 100 ml

Hydraterende micellaire vloeistof gemaakt voor het reinigen van het gezicht en het verwijderen van make-up, vooral bedoeld voor de vochtarme huid. De unieke formule is volledig compatibel met de huid en bevat vetzuuresters die lijken op de structuur van fosfolipiden van celmembranen. Dit werkt op natuurlijke wijze ter ondersteuning van de reconstructie van de hydrolipidenmantel, wat bijdraagt aan de effectieve huidtolerantie. Hydrabio H2O micellaire vloeistof bevat ook het door BIODERMA gepatenteerde AquageniumTM-ingrediënt. Dankzij dit innovatieve patent kan de huid natuurlijke vochtinbrengende mechanismen reactiveren, zoals de productie van aquaporines (eiwitten die verantwoordelijk zijn voor het transport van water tussen de cellen) en het vasthouden van water dat nodig is om een goede hydratatie van de huid te behouden. Hydrabio H2O is effectief bij het reinigen van het gezicht, het verwijderen van make-up van de ogen, het verzachten van de huid en het zachtjes verwijderen van onzuiverheden, zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren. Het is een snelle en effectieve manier om je huid op te frissen, zonder dat je deze hoeft af te spoelen. De vloeistof is tevens geschikt voor het verwijderen van waterproof make-up, verstopt de poriën niet, is hypoallergeen en bevat geen allergene geurstoffen.

HOE TE GEBRUIKEN

Ochtend en avond, zeven dagen per week. Week een wattenschijfje en reinig uw huid en/of verwijder make-up rond uw ogen en gezicht. Droog uw huid voorzichtig af.

SAMENSTELLING

Aqua / water /eau, glycerine, peg-6 capryl/caprinezuurglyceriden, polysorbaat 20, mannitol, xylitol, rhamnose, fructo-oligosacchariden, niacinamide, cucumis sativus (komkommer) fruitextract, pyrus malus ( apple ) fruitextract, peg-40 gehydrogeneerde castor olie, propyleenglycol, hexyldecanol, dinatriumedta, natriumhydroxide, citroenzuur, cetrimoniumbromide, geurstof (parfum). [bi546v1]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114768
veel

Specifieke referenties

Bioderma Hydrabio H2O...

€ 6,30
group_work Cookie toestemming