Miya mySKINpro zuur Serum 30 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

Zuur Serum is een geavanceerde verzorging voor de huid van het gezicht, de ogen, de nek en het decolleté

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Miya mySKINpro zuur Serum 30 ml

Zuurserum is een geavanceerde verzorging voor de huid van het gezicht, de ogen, de nek en het decolleté. Geconcentreerde formule, ideaal voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypes, vooral aanbevolen voor de rijpere huid met tekenen van veroudering. Het serum bevat ingrediënten zoals gluconolacton, AHA complex, biomimetisch peptide, Poria-kokospaddestoelenextract, natriumlactaat, edelweiss-extract, suikeresdoornextract, suikerrietextract, hyaluronzuur met laag molecuulgewicht en fruitextracten. Het serum maakt de huid zichtbaar glad, verheldert verkleuringen, regenereert de opperhuid, verstevigt, vermindert de zichtbaarheid van rimpels, waaronder kraaienpootjes rond de ogen, en vernauwt de poriën. De lichte gelformule trekt snel in, ideaal voor gebruik 's nachts. De resultaten van de behandeling omvatten regeneratie van de opperhuid, verbetering van het microreliëf van de huid, verstevigend en elastisch effect, uniformering van de huidskleur, verfrissing en revitalisering van de huid en verzorging van de tere huid rond de ogen. Het product bevat 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder toevoeging van onnodige stoffen, is veganistisch en dermatologisch en oftalmologisch getest, wat de veiligheid garandeert, zelfs voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

HOE TE GEBRUIKEN

's Avonds aanbrengen op de gereinigde, droge huid van gezicht, oogcontour, hals en decolleté. Vermijd de bovenste oogleden en zorg ervoor dat het product niet in de conjunctivale zak terechtkomt.

SAMENSTELLING

Aqua *, Propaandiol*, Glycerine*, Gluconolacton*, Natriumlactaat*, Melkzuur*, Natriumhydroxide, Glycolzuur, Poria Cocos Polysaccharide*, Leontopodium Alpinum bloem-/bladextract*, Vaccinium Myrtillus Fruitextract*, Saccharum Officinarum Extract*, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract*, Citrus Limon Fruit Extract*, Acer Saccharum Extract*, Trifluoracetyl Tripeptide-2, Hyaluronic Acid *, Appelzuur, Wijnsteenzuur*, Tocoferol*, Calcium , Xanthaangom*, Sclerotiumgom*, Tetranatriumglutamaat Diacetaat*, fenethylalcohol, ethylhexylglycerine, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, dextraan*, citroenzuur*, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115753
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904804151720

Miya mySKINpro zuur Serum...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies