Yumi Aloe Intensief hydraterende bodylotion Aloe Fresh 300 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar natuurlijke en vochtinbrengende lichaamsverzorgingsproducten.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Yumi aloë bodylotion intens hydraterende Aloe Fresh 300 ml

Aloe Fresh bodylotion is een perfecte oplossing voor de droge en geïrriteerde huid die intensieve verzorging en hydratatie nodig heeft. Deze balsem bevat aloë-sap en ingrediënten die de hydraterende en voedende eigenschappen versterken. De rijke en natuurlijke formule hydrateert zelfs de meest veeleisende huid.

Waarom het werkt:

-Aloë brengt verlichting en hydrateert de huid intensief.

-Sheaboter helpt de huid te regenereren en verzacht irritaties.

-Plantaardig collageen in aloë en natuurlijke amandelolie zal de huid voeden en verjongen.

-Ureum hydrateert diep en allantoïne helpt de huid te regenereren, waardoor deze zijdezacht en verzorgd blijft.

Grijp naar deze voedende balsem om uw huid de nodige verzorging en hydratatie te geven. De producten van Aloe Fresh zijn voor 97% gebaseerd op ingrediënten van natuurlijke oorsprong, 100% veganistisch en aloë-sap maakt maar liefst 99% uit van de samenstelling.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een kleine hoeveelheid balsem in de gereinigde huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Aloë Barbadensis- Juice , ureum, glycerine, glycerylstearaat, isopropylpalmitaat, glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, stearinezuur, cetylalcohol, cetearylalcohol, capryl/caprinezuurtriglyceride, butyrospermum parkii-boter, aloë barbadensisbladextract, Helianthus Annuus-zaad Olie, Olusolie, Allantoïne, Oryza Sativa-zetmeel, Tocoferol, Carbomeer, Ceteareth-20, Parfum, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Dinatrium-EDTA, Natriumhydroxide, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112542
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693162544

Yumi Aloe Intensief...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies