Holify Make-up verwijderingsbalsem 50 ml

€ 6,40
Inclusief belasting

Make-up verwijderingsbalsem, op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong in 97%

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Holify Make-up verwijderingsbalsem 50 ml

De make-up verwijderingsbalsem, gebaseerd op 97% natuurlijke ingrediënten, is een effectieve oplossing voor het verwijderen van onzuiverheden, overtollig talg en zelfs waterproof make-up. De werking ervan beperkt zich niet alleen tot het verwijderen van make-up; voedt bovendien de huid en biedt uitgebreide bescherming. Dankzij de unieke combinatie van natuurlijke boters met kokosolie en vitamine E reinigt de balsem de huid niet alleen effectief, ale hydrateert en voedt deze ook intensief. Na gebruik wordt de huid zacht, soepel en tegelijkertijd gevoed. Dit is een perfecte oplossing voor diegenen die niet alleen make-up effectief willen verwijderen, maar ook een gezond en stralend uiterlijk van de huid willen garanderen. Dit product combineert de effectiviteit van het verwijderen van make-up met een gunstige werking op de conditie van de huid, waardoor het onvervangbaar is in de dagelijkse verzorgingsroutine.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem een beetje balsem in je handen en los het op. Op de huid aanbrengen en inmasseren. Was de balsem vervolgens af met warm water. Vermijd introductie in het oog. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Cocos Nucifera-olie, Theobroma cacaozaadboter, Butyrospermum Parkii-boter, Shorea Stenoptera-zaadboter, natriumcocoylisethionaat, cetylalcohol, tocoferylacetaat, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115973
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901878683737

Holify Make-up...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies