Bielenda Hydra Care hydraterende gezichtsmist kokosnoot en aloë 200 ml

€ 5,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Dostępny

Een lichte voorbereiding in de vorm van een MIST voor gezicht en lichaam, die zowel na het reinigingsproces als gedurende de dag de revitalisering, verfrissing en hydratatie van de huid ondersteunt. Het heeft een verstevigend en conditionerend effect op de opperhuid.
De mist is alcoholvrij en delicaat, met een huidneutrale pH. Het is een ideale manier om de opperhuid te verfrissen en te hydrateren terwijl het risico op irritatie wordt geminimaliseerd. Het preparaat is bedoeld voor het dagelijks verstevigen en hydrateren van de droge en vochtarme huid, het is delicaat en mild.
Inhoud 200ml
Actie
Het belangrijkste actieve ingrediënt van de mist is KOKOSWATER, dat als een natuurlijk isotoon werkt en de droge en vochtarme huid voorziet van veel waardevolle mineralen en vitamines, zoals: kalium, magnesium, calcium, ijzer, mangaan, zink en B-vitamines. , verstevigt en verzacht de opperhuid, en HYALURONZUUR bindt water in de opperhuid en is verantwoordelijk voor het juiste niveau van hydratatie. De werking van de nevel wordt ondersteund door TREHALOZA - een natuurlijke "bewaker", die de migratie van water uit de epidermis beperkt.
Effect
Perfect gehydrateerde huid.
06457
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169030346

Bielenda Hydra Care...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies