Holify hydraterende gezichtscrème 50 ml

€ 5,40
Inclusief belasting

De crème voldoet perfect aan de behoeften van het hydrateren en verzorgen van de gezichtshuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Laatste items in voorraad

Holify hydraterende gezichtscrème 50 ml

Een vochtinbrengende gezichtscrème met 97% natuurlijke ingrediënten is een perfecte oplossing voor huidverzorging. De unieke formule verzacht, hydrateert en elasticiseert de huid zichtbaar, waardoor deze glad en aangenaam aanvoelt. Het bevat een combinatie van trehalose, glycerine, betaïne en hemisqualaat, die de reconstructie van de hydrolipidenbarrière effectief ondersteunen. Hierdoor wordt het juiste niveau van hydratatie van de huid behouden, waardoor overmatig waterverlies uit de opperhuid wordt voorkomen. De crème is verrijkt met fytoactief extract van blauwe madeliefjes en heeft een verzachtende werking, waardoor de droge en vochtarme huid wordt verlicht. De samenstelling van sheaboter, zoete amandelolie, vitamine E en olijfolie stimuleert het huidregeneratieproces en vertraagt het verouderingsproces. Dit is de perfecte oplossing om te genieten van een stralende en gezonde huid. Dit product voldoet dankzij zijn natuurlijke samenstelling perfect aan de behoeften van hydratatie en verzorging van de gezichtshuid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde gezichtshuid en masseer zachtjes. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Butyrospermum Parkii-boter, glycerylstearaat, Olea Europaea-fruitolie, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, glycerine, cetearylalcohol, coco-caprylaat/capraat, polyglyceryl-6-palmitaat/succinaat, sorbitol, gehydrogeneerde farneseen, betaïne, trehalose, tocoferylacetaat, globularia Alypumbladextract, melkzuur, parfum, xanthaangom, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzylsalicylaat, coumarine, limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115974
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901878683744

Holify hydraterende...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies