Nacomi Zero porie&Blemishes Serum met Salicylzuur Marshmallow 30 ml

€ 5,70
Inclusief belasting

Het hydrateert, kalmeert, stimuleert de regeneratie van de opperhuid en heeft anti-verouderingseigenschappen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Nacomi Zero porie&Blemishes Serum met Salicylzuur Marshmallow 30 ml

Zero Pore & Blemishes Serum is een perfecte oplossing voor de problematische huid en zorgt voor een effectieve reiniging van de poriën, een verzachtend en normaliserend effect. Het serum hydrateert, maakt de huid glad, egaliseert de structuur en verbetert de kleur, waardoor het een effectieve bondgenoot wordt in de strijd tegen acne en andere onvolkomenheden.

De actieve ingrediënten van het serum zijn:

-Salicylzuur: exfolieert zachtjes dode huidcellen, verwijdert mee-eters en vernauwt de poriën. Het werkt diep en reguleert de talgproductie.

-Niacinamide: dringt diep door in de huid, reguleert de talgproductie, bestrijdt puistjes en dzik . Het versnelt de genezing van ontstekingen, verzacht irritaties, roodheid en egaliseert de huidtint.

-Marshmallow-extract: een verzachtend ingrediënt dat de geïrriteerde, droge en overgevoelige huid regenereert. Versnelt het genezingsproces en vermindert ruwheid.

-Zoete amandelolie: rijk aan vitamines en voedingsstoffen, verstevigt de huid, voorkomt huidveroudering en maakt deze zacht en soepel.

-Fucogel®: polysacharide met een hoog moleculair gewicht dat een beschermende film op de huid creëert en een onmiddellijk verzachtend effect heeft. Het hydrateert, kalmeert, stimuleert de regeneratie van de opperhuid en heeft anti-verouderingseigenschappen.

BB Biomimetic Peptide -BIONT™: Helpt een gladde en vlekkeloze huid te bereiken door huiduitslag te voorkomen en de balans van het microbioom te herstellen.

-Een complex van hyaluronzuurvormen: zorgt voor hydratatie op meerdere niveaus en vult rimpels van binnenuit.

-Propaandiol, panthenol en vitamine E: een drietal ingrediënten die de beschermende barrière van de huid versterken, kalmeren, de genezing versnellen en als antioxidant werken en de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid serum aan op het gezicht, vermijd contact met de ogen, en laat het staan totdat het volledig is opgenomen. Het product is bedoeld voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Coco-Caprylaat/Capraat, Niacinamide, Glycerylstearaat, Propaandiol, Betaïne, Panthenol, Polyglyceryl-6 Palmitaat/Succinaat, Trehalose, Sorbitol, Salicylzuur, Cetearylalcohol, Althaea Officinalis Wortelextract, Hyaluronic Acid , Gehydrolyseerd hyaluronzuur, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, palmitoylpentapeptide-4, inuline, fructose, glucose, maltodextrine, dextrine, polydextrose, amylopectine, cellulose, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, inulinelaurylcarbamaat, tocoferylacetaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum, Xanthaangom, Cellulosegom, Biosaccharide Gum-1, Raspberry , Ethylhexylglycerine, Citroenzuur, Natriumhydroxide, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Benzylglycol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115978
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901878689968

Nacomi Zero porie&Blemishes...

€ 5,70
group_work Toestemming voor cookies