Nacomi Rich&Comfy Regeneration Oogcrème Avocado en Ceramiden 15 ml

€ 7,50
Inclusief belasting

De actieve en sensorische eigenschappen van de crème helpen de huid te regenereren en gaan het verouderingsproces tegen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

Nacomi Rich&Comfy Regeneration Oogcrème Avocado en Ceramiden 15 ml

Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals voedende avocado-olie en regenererende ceramiden, biedt de crème onmiddellijke verlichting en langdurige voordelen. Het ceramidecomplex in de crème herstelt de hydrolipidenbarrière van de huid, waardoor een strakke beschermende laag ontstaat. Deze laag voorkomt overmatig vochtverlies en beschermt tegen schadelijke externe factoren, wat vooral een gunstig effect heeft op de droge, geïrriteerde en gevoelige huid. Avocado-olie, rijk aan vetzuren, eiwitten en vitamines, heeft een groot effect op de huid en zorgt voor een diepe hydratatie en voeding. Bovendien verbetert het de elasticiteit van de huid en verbetert het de bloedsomloop, wat donkere kringen en wallen onder de ogen kan helpen verminderen. Het recept verrijkt met AVOCADIN bevat derivaten van huidlipiden, waardoor het diep kan doordringen. Het rijke gehalte aan vetzuren, vitamines en fytosterolen vermindert het gevoel van ongemak, waardoor de huid frisheid en elasticiteit krijgt. Bij oogcrème gaat het echter niet alleen om avocado-olie en ceramiden. Het is een uitgebreide formule die de huid rond de ogen op vele niveaus verzorgt. De combinatie van ingrediënten als glycerine, trehalose, panthenol , betaïne en hyaluronzuurcomplex zorgt voor een intense hydratatie, waardoor fijne lijntjes en rimpels zichtbaar worden verminderd. Panthenol verzacht irritaties en sorbitol en betaïne voeden de huid, waardoor deze zijdezacht wordt. Bovendien maakt het Fucogel®-ingrediënt de huid zacht en zijdeachtig, waardoor een beschermende film ontstaat en onmiddellijke verlichting wordt geboden. De actieve en sensorische eigenschappen helpen de huid te regenereren en het verouderingsproces tegen te gaan.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid aan op de ogen en masseer zachtjes in. Vermijd contact met de ogen. Product voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Persea Gratissima-olie, Propaandiol, Coco-Caprylaat/Capraat, Polyglyceryl-3 Distearaat, Panthenol, Glycerine, Betaïne, Cetearylalcohol, Trehalose, Fytosterolen, Sorbitol, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Hyaluronic Acid , Gehydrolyseerd hyaluronzuur, Natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, Olea Europaea-fruitolie, cholesterol, fytosfingosine, inuline, cellulose, fructose, glucose, maltodextrine, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, tocoferylacetaat, tetranatriumglutamaatdiacetaat, polyglyceryl-10-stearaat, polyglyceryl-6-behenaat, ascorby l-palmitaat, Xanthaangom, Cellulosegom, Biosaccharide Gum-1, Parfum, Sorbitan Oleaat, Citroenzuur, Triethylcitraat, Glycerylstearaatcitraat, Glycerylstearaat, Beheenzuur, Benzylglycol, Ethylhexylglycerine, Raspberry , Natriumcetearylsulfaat, Natriumlevulinaat, Natriumbenzoaat, Natriumsulfaat, Natriumhydroxide, Kaliumsorbaat, Amyl Cinnamal, Cl 19140, Cl 42090. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

115981

Specifieke referenties

ean13
5901878687964

Nacomi Rich&Comfy...

€ 7,50
group_work Toestemming voor cookies