Nacomi Zero porie&Blemishes reinigend gezichtsreinigingsschuim Marshmallow 150 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Ontdek het plezier van een zachte reiniging die tegelijkertijd de huidconditie voedt en verbetert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Nacomi Zero porie&Blemishes reinigend gezichtsreinigingsschuim Marshmallow 150 ml

Geniet van een zachte maar effectieve reiniging met een gezichtsreinigingsschuim dat niet alleen onzuiverheden en overtollig talg verwijdert, ale ook de huid zachtjes verzacht en glad maakt, waardoor deze stralend en fris blijft. Dankzij het gehalte aan marshmallow-extract geeft het schuim de huid een diepe hydratatie en kalmeert het, waardoor de algehele textuur verbetert. Deze ingrediënten helpen ook de poriën te verkleinen, wat bijdraagt aan een gelijkmatiger en verfijnder uiterlijk van de huid. De schuimformule is delicaat en verfrissend, waardoor het perfect is voor alle huidtypes. Na elk gebruik van het schuim blijft uw huid niet alleen schoon, maar ook zacht en gerevitaliseerd. Voeg het schuim toe aan uw dagelijkse gezichtsverzorging en geniet van een gezondere, helderdere en stralendere huid. Ontdek het plezier van een zachte reiniging die tegelijkertijd de huidconditie voedt en verbetert. Veganistisch.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het schuim grondig in de huid van uw gezicht, lippen en oogleden en spoel vervolgens af met water. Je kunt het alleen gebruiken of als tweede reinigingsfase, na het verwijderen van make-up. Je kunt het product op zowel de vochtige als de droge huid gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , Cocamidopropyl Betaïne, Glycerine, Laurylglucoside, Sorbitan Oleaat Decylglucoside Crosspolymeer, Althaea Officinalis Wortelextract, Acacia Concinna Fruitextract, Balanites Aegyptiaca Fruitextract, Gypsophila Paniculata Wortelextract, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Parfum, Sorbinezuur, Citroenzuur, Dehydroazijnzuur, Kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, natriumhydroxide, benzylalcohol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115986
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539713978

Nacomi Zero porie&Blemishes...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies