Eveline Platinum & Collagen actief Serum volumetrisch liftend 30 ml

€ 6,20
Inclusief belasting

Vermindert de zichtbaarheid van rimpels en zorgt voor een jeugdige uitstraling

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Eveline Platinum & Collagen actief Serum volumetrisch liftend 30 ml

Het actieve serum, dat het resultaat is van geavanceerd cosmetologisch onderzoek, is gebaseerd op het 7% Plati-Neo™-complex en peptiden en biedt een verjongend effect op meerdere niveaus. De rijke ale delicate textuur dringt diep door in de huid en zorgt voor een onmiddellijk gevoel van hydratatie en voeding. Regelmatig gebruik van dit serum levert verrassende resultaten op, waaronder verbeterde elasticiteit, stevigheid, vermindering van rimpels en zichtbare kaaklijn. Deze formule is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid en herstelt de natuurlijke schoonheid en gezonde uitstraling.

De voordelen van het gebruik van dit serum zijn:

-Intensief liften dat de gezichtscontour verbetert.

-Vermindert de zichtbaarheid van rimpels en zorgt voor een jeugdige uitstraling.

- Herstel van de elasticiteit en stevigheid van de huid.

-Verbetering van de huidparameters, herstel van de elasticiteit.

-Langdurige en intense hydratatie.

-Zichtbare verbetering van de gezichtscontour, waardoor de kaaklijn beter zichtbaar wordt.

-Het product is geschikt voor alle huidtypes, vooral de droge, rijpe en/of vermoeide huid.

-Veganistische formule.

Regelmatig gebruik van dit serum kan de conditie van de huid helpen verbeteren en de jeugdige uitstraling langer behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng 2-3 druppels van het product aan op de huid van het hele gezicht en gebruik vervolgens een crème - bij voorkeur met een rijke consistentie. Gebruik elke ochtend en/of avond.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, glycerine, polysorbaat 20, natriumhyaluronaat, colloïdplatina, N-Prolyl Palmitoyl Tripeptide-56 acetaat, tetrapeptide-4, Palmitoyl Tripeptide-38, Palmitoyl Tripeptide-1, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Tetrapeptide-7 , Betaïne, Panthenol , Allantoïne, Natrium PCA, PCA, Serine, Alanine, Hyaluronic Acid , Arginine, Leuconostoc / Radijswortelfermentfiltraat, Lysine HCl, Threonine, Proline, Glutaminezuur, Hydroxypropylcyclodextrine, Pullulan, Fenoxyethanol, Hydroxyacetofenon, Ethylhexylglycerine, Pentyleen Glycol, Caprylylglycol, Butyleenglycol, Natriumlactaat, Glycine, Xanthaangom, Citroenzuur, Parfum (Geur) De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116182
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416066279

Eveline Platinum & Collagen...

€ 6,20
group_work Toestemming voor cookies