Pure Paw Paw multifunctionele Druivenzalf 25 g

€ 4,90
Inclusief belasting

Multifunctionele Druivenzalf

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Pure Paw Paw multifunctionele Druivenzalf 25 g

Pure Paw Paw - een lippenbalsem die niet alleen je lippen perfect verzorgt, ale ook onvervangbaar wordt in de dagelijkse huidverzorging en make-up! Wat onderscheidt dit product? Ten eerste is het volledig dierproefvrij, wat betekent dat het niet op dieren is getest. Bovendien is het 100% vervaardigd en van Australische oorsprong. Maar het is niet alles! De balsemverpakking is bovendien 100% recyclebaar, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Maar wat maakt Pure Paw Paw zo speciaal voor jouw huid? De formule is gebaseerd op verse, niet-bevroren papaya, rijk aan voedingsstoffen zoals vitamine A en C, kalium en foliumzuur. Dankzij dit hydrateert en regenereert de balsem de huid perfect. Gebarsten nagelriemen? Pure Paw Paw komt te hulp. Gebrek aan hydratatie? Opnieuw staat Pure Paw Paw klaar om je te redden. U kunt een dunne laag van deze balsem op droge delen van de huid aanbrengen en deze een nacht laten staan, zodat de huid kan regenereren. Maar het is niet alles! Je kunt het ook gebruiken bij huiduitslag, kleine brandwonden, snijwonden, schaafwonden en zelfs insectenbeten. Pure Paw Paw is een uiterst veelzijdig product dat geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd of huidtype. Dankzij de verzachtende en voedende eigenschappen zal je huid dankbaar zijn voor deze unieke verzorging.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid zalf aan op het probleemgebied. Masseer de zalf zachtjes in de huid totdat deze is opgenomen. Herhaal dit proces indien nodig meerdere keren per dag.

*Houd er rekening mee dat de zalf kan worden gebruikt voor verschillende huidproblemen, zoals eczeem, zonnebrand, wonden of roodheid, dus pas de frequentie en het aantal toepassingen aan aan uw behoeften en huidconditie. Het wordt ook aanbevolen om vóór gebruik de instructies op de verpakking te lezen

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116353
a lot

Specifieke referenties

ean13
9329401000350

Pure Paw Paw...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies