Cosrx Balancium Comfort Ceramide Cream Mist verzachtende gezichtsmist met ceramiden 120 ml

€ 18,60
Inclusief belasting

Ontdek een verzachtende mist met ceramiden die de hydratatie, verzachting en bescherming van de huid herstelt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Cosrx Balancium Comfort Ceramide Cream Mist verzachtende gezichtsmist met ceramiden 120 ml

Ontdek een verzachtende mist met ceramiden die de hydratatie, verzachting en bescherming van de huid herstelt. Dit product bevat een complex van 6 ceramiden en versterkt de beschermende barrière van de huid, verbetert de werking ervan en zorgt voor een diepe hydratatie. De toevoeging van panthenol verzacht irritaties, terwijl bergamotolie de mist een aangename geur geeft en een antiseptische werking heeft. De mist laat de huid stralend en verfrist achter, terwijl het de nodige bescherming biedt tegen schadelijke externe factoren. Voeg het toe aan uw dagelijkse verzorgingsroutine en geniet elke dag van een gezonde, gehydrateerde en gekalmeerde huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Schud de fles voor gebruik. Breng het product gelijkmatig aan op de huid op een afstand van ca. 20 cm en wacht tot het is opgenomen of dep zachtjes. Gebruik als onderdeel van uw dagelijkse verzorging of na het aanbrengen van make-up voor een stralende huid.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, ethylhexylpalmitaat, 1,2-hexaandiol, butyleenglycol, hydroxypropylbislauramide MEA, methylgluceth-10, sorbeth-30-tetraisostearaat, dipropyleenglycol, Panthenol , sorbitansesquisostearaat, acrylaten / beheneth-25-methacrylaatcopolymeer, natriumcitraat, trom ethamine, PPG-8-Ceteth-20, citroenzuur, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) fruitolie, gehydrogeneerde lecithine, cetearylalcohol, stearinezuur, Ceramide NP, Ceramide NS, cholesterol, fytosfingosine, Ceramide AP, Ceramide AS, Ceramide EOP. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116511
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8809598453081

Cosrx Balancium Comfort...

€ 18,60
group_work Toestemming voor cookies