• Nieuw
Anua Heartleaf Pore Control Reinigingsolie Gezichtsreinigingsolie 200 ml

Anua Heartleaf Pore Control Reinigingsolie Gezichtsreinigingsolie 200 ml

€ 19,90
Inclusief belasting
117916

Reinigende gezichtsolie die onzuiverheden effectief verwijdert

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

3
Aantal
Laatste items in voorraad

Anua Heartleaf Pore Control Reinigingsolie Gezichtsreinigingsolie 200 ml

Een reinigende gezichtsolie die onzuiverheden, overtollig talg en make-upresten effectief verwijdert, terwijl de huid zacht, geregenereerd en glad blijft. De formule van het product is gebaseerd op een combinatie van plantaardige oliën, zoals zonnebloempitolie, macadamia-olie, druivenpitolie en jojoba-olie. Deze ingrediënten hebben een verzachtend, verzachtend en regenererend effect, helpen de huidtextuur te verbeteren en te beschermen tegen irritatie. Dankzij de extra ondersteuning van olijfolie reinigt de olie de huid niet alleen grondig, ale voedt deze ook, waardoor de waterverdamping door de opperhuid wordt beperkt en het hydratatieniveau wordt verhoogd. Vitamine E, aanwezig in de samenstelling, voorziet de huid van antioxidanten die het verouderingsproces vertragen en maakt de huid bovendien elastisch en glad. De formule van de olie is niet-comedogeen, wat betekent dat het de poriën niet verstopt en geen trekkerig gevoel achterlaat, waardoor het ideaal is voor mensen met acne, een gevoelige, droge en vette huid.

Actieve ingrediënten:

-Zonnebloemzaadolie, macadamia, druivenpitolie, jojoba: ze verzachten, regenereren, maken de huid glad en hebben antioxiderende eigenschappen.

-Olijfolie: voedt, verzacht en verhoogt het vochtgehalte van de huid.

-Vitamine E: Heeft een antioxiderende werking, vertraagt het verouderingsproces, geeft de huid elasticiteit.

Productactie:

- Reinigt de huid van talg, onzuiverheden en make-upresten.

-Regenereert de huid, waardoor deze zacht en soepel blijft.

Deze gezichtsolie is een veelzijdig product dat de huid effectief reinigt, conditioneert en beschermt, waardoor het de perfecte keuze is voor een breed scala aan huidtypes en schoonheidsbehoeften.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel de juiste hoeveelheid olie op een droog gezicht en masseer zachtjes totdat de make-up en de resterende onzuiverheden zijn opgelost. Spoel grondig af met warm water.

SAMENSTELLING

Ethylhexylpalmitaat, Sorbeth-30-tetraoleaat, Sorbitansesquioleaat, capryl-/caprinezuurtriglyceride, butylavocadaat, parfum, Helianthus Annuus (zonnebloem) zaadolie, Macadamia Ternifolia zaadolie, Olea Europaea ( Olive ) fruitolie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) zaadolie, Vitis Vinifera (druiven) zaadolie, caprylylglycol, ethylhexylglycerine, curcuma longa (kurkuma) wortelextract, melia azadirachta bloemenextract, tocoferol, melia azadirachta bladextract, houttuynia cordata extract (10.000 ppb), Corallina officinalis extract, melia azadirachta schors extract, Moringa Oleifera-zaadolie, Ocimum Sanctum-bladextract. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117916
slechts een paar over

Specifieke referenties

Anua Heartleaf Pore Control...

€ 19,90
group_work Cookie toestemming