• Nieuw
COSRX Het 6 Peptide Skin Booster Serum Complex Peptide Serum 150 ml

COSRX Het 6 Peptide Skin Booster Serum Complex Peptide Serum 150 ml

€ 18,90
Inclusief belasting
117917

Een Serum dat uitgebreide verzorging biedt, afgestemd op een breed spectrum van huidbehoeften

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

4
Aantal
Laatste items in voorraad

COSRX Het 6 Peptide Skin Booster Serum Complex Peptide Serum 150 ml

Een gezichtsserum dat uitgebreide verzorging biedt, afgestemd op een breed spectrum van huidbehoeften. De formule van het product is gebaseerd op een geavanceerd complex van 6 peptiden die in meerdere richtingen werken, waardoor de stevigheid en elasticiteit van de huid worden verbeterd, de zichtbaarheid van rimpels wordt verminderd, verkleuringen worden verlicht en een gezonde glans wordt gegeven. Het serum reguleert effectief de talgafscheiding, vermindert de zichtbaarheid van de poriën en verzacht irritaties, waardoor het ook een ideale oplossing is voor de gevoelige en reactieve huid. Verrijkt met extra ingrediënten die de werking van peptiden versterken, zoals niacinamide, dat niet alleen de talgafscheiding reguleert, ale ook de beschermende barrière van de huid versterkt en deze een stralend uiterlijk geeft. Adenosine heeft een anti-verouderingseffect, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert rimpels, en aminozuren versterken de beschermende barrière en versnellen de regeneratie. Natriumhyaluronaat en allantoïne zorgen voor een goede hydratatie van de huid, voorkomen waterverlies en zorgen voor zachtheid en elasticiteit.

Actieve ingrediënten:

-Complex van 6 peptiden: Maakt rimpels glad, regenereert, verheldert de huid, geeft glans, reguleert talg, vermindert de zichtbaarheid van de poriën.

-Aminozuren: versterken de beschermende barrière van de huid, regenereren en hebben anti-verouderingseigenschappen.

-Natriumhyaluronaat: Hydrateert, verzacht, elasticiseert en maakt de huid glad.

-Niacinamide: reguleert de talgafscheiding, heeft ontstekingsremmende en verhelderende eigenschappen, versterkt de beschermende barrière van de huid.

-Adenosine: Vertraagt het verouderingsproces, maakt de huid elastisch en egaliseert de huidskleur.

-Allantoïne: Hydrateert, regenereert, vermindert ontstekingen en versnelt het genezingsproces.

Productactie:

-Anti-veroudering.

- Verstevigend.

- Verhelderend en verhelderend.

-Hydraterende.

-Versterking van de beschermende barrière van de huid.

-Vermindering van de zichtbaarheid van poriën.

-Regulering van de talgafscheiding.

Dit serum is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdig product dat niet alleen zorgt voor de jeugdige uitstraling van de huid, maar ook dagelijks voor de gezondheid en bescherming ervan zorgt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een geschikte hoeveelheid serum aan op de gereinigde gezichtshuid.

SAMENSTELLING

Aqua , Dipropyleenglycol, Glycerine, Pentyleenglycol, 1,2-Hexaandiol, Niacinamide, Ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Butyleenglycol, Xanthaangom, Ethylhexylglycerine, Adenosine, Polyquaternium-51, Dinatrium-EDTA, Citroenzuur, Caprylyl Glycol, betaïne, t-butylalcohol, natrium-PCA, natriumlactaat, acetylhexapeptide-8, Copper -1, PCA, sh-polypeptide-121, serine, alanine, allantoïne, natriumhyaluronaat, acetylglucosamine, glycine, glutaminezuur, Lysine HCl, Threonine, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetaat, Arginine, Tocoferol, Oligopeptide-68, Proline, Dextran, Palmitoyl Tripeptide-8, Glycine Soja (Soja) Olie, Gehydrogeneerde Lecithine, Kaliumsorbaat, Natriumoleaat. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117917
slechts een paar over

Specifieke referenties

COSRX Het 6 Peptide Skin...

€ 18,90
group_work Cookie toestemming