• Nieuw
Anua Heartleaf 70% Soothing Cream Kalmerende gezichtscrème met rozenblad 100 ml

Anua Heartleaf 70% Soothing Cream Kalmerende gezichtscrème met rozenblad 100 ml

€ 32,00
Inclusief belasting
117919

Een verzachtende gezichtscrème, gemaakt voor de intensieve verzorging van de geïrriteerde en roodheidgevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal
Laatste items in voorraad

Anua Heartleaf 70% Soothing Cream Kalmerende gezichtscrème met rozenblad 100 ml

Een verzachtende gezichtscrème, gemaakt voor de intensieve verzorging van de geïrriteerde en roodheidgevoelige huid. De formule van de crème is gebaseerd op een hoog gehalte (70%) hartkruidextract, dat bekend staat om zijn sterke ontstekingsremmende, verzachtende en verzachtende eigenschappen. Hierdoor kalmeert de crème effectief de geïrriteerde huid, waardoor deze verlichting en comfort krijgt. De werking van de crème wordt ondersteund door Centella Asiatica-extract, dat roodheid vermindert, ontstekingsremmende eigenschappen heeft en de regeneratie van de huid ondersteunt, waardoor het gezonde uiterlijk wordt hersteld. Bovendien hydrateren pantenol en betaïne de huid, verbeteren de elasticiteit ervan en ondersteunen regeneratieve processen, waardoor de huid beter bestand is tegen externe factoren. De crème kan zowel overdag als 's nachts worden gebruikt, en ook als romig nachtmasker, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar effectieve verzorging met een verzachtende werking.

Actieve ingrediënten:

-Bladkruidextract (70%): Heeft ontstekingsremmende, verzachtende en verzachtende eigenschappen op de geïrriteerde huid.

- Centella Asiatica-extract: vermindert roodheid, heeft ontstekingsremmende en regenererende eigenschappen.

-Panthenol: Verzacht irritaties, vermindert roodheid en ondersteunt de regeneratie van de huid.

-Betaïne: bindt water in de opperhuid, handhaaft de hydratatie en versnelt de regeneratie.

Productactie:

-Verzacht irritaties.

-Intensief hydrateert.

-Vermindert roodheid.

-Ondersteunt de regeneratie van de huid.

De crème is ideaal voor mensen met een gevoelige huid die een product nodig hebben met een sterk verzachtende en hydraterende werking en tegelijkertijd de elasticiteit en regeneratie van de huid willen verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op de gereinigde gezichtshuid en verdeel goed. Gebruik 's morgens en/of 's avonds. Je kunt het product ook in twee dikkere lagen aanbrengen en als romig nachtmasker gebruiken.

SAMENSTELLING

Houttuynia Cordata-extract (70%), butyleenglycol, glycerine, isoamyllauraat, Aqua , pentyleenglycol, 1,2-hexaandiol, Centella Asiatica extract, Portulaca Oleracea-extract, betaïne, madecassinezuur, Aziatisch zuur, Asiaticoside, Chlorella Vulgaris-extract, Panthenol , Ethylhexylglycerine, gehydrogeneerd polydeceen, glucose, niacinamide, vinyldimethicon, caprylylmethicon, hydroxyethylacrylaat/natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, acrylaten/C10-30 alkylacrylaatkruispolymeer, dimethiconol, polymethylsilsesquioxaan, glycerylacrylaat/acrylzuur, tromethamine, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer , Fructooligosacchariden, Fructose, Dikaliumglycyrrhizaat, Natriumfytaat, Dipropyleenglycol, Tocoferol, Xanthaangom. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117919
slechts een paar over

Specifieke referenties

Anua Heartleaf 70% Soothing...

€ 32,00
group_work Cookie toestemming