Bielenda Skin Clinic Professional Active Day/Night Brightening Serum 30 ml

€ 7,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
15
Niet op voorraad

Bielenda Skin Clinic Profesional actieve verhelderende serum verbetert effectief de kwaliteit van de huid met zichtbare verkleuringen en haarvaatjes, grijs, vermoeid, met tekenen van verlies van elasticiteit, bijvoorbeeld na overmatige blootstelling aan de zon. Het heeft een depigmenterend effect - verheldert verkleuringen en acnelittekens, vermindert de zichtbaarheid van haarvaatjes en donkere vlekken als gevolg van bruin worden en veroudering van de huid. De Anti-Pollution functie beschermt de huid tegen de negatieve effecten van een vervuilde omgeving en tegen de effecten van UV-straling. Het heeft een antioxiderende werking - het vertraagt het verouderingsproces van de huid, maakt rimpels glad, regenereert en verstevigt de door de zon of het verstrijken van de tijd beschadigde opperhuid. Hydrateert, vermindert de grijze huid, verheldert.
Professioneel serum bevat een hoge dosis krachtige actieve ingrediënten.
- Stabiele vitamine C (een derivaat van de nieuwe generatie) is een van de sterkste antioxidanten. Het stimuleert de aanmaak van collageen, vertraagt het verouderingsproces, beschermt DNA, verstevigt en regenereert de huid. Het egaliseert effectief de huidskleur, vermindert pigmentatiestoornissen, vermindert de neiging tot verkleuring en capillaire veranderingen, geeft de huid glans, beschermt tegen foto- en chronoveroudering, hydrateert optimaal.
- Antiox Hydra Complex met een zeer sterk hydraterende en antioxiderende werking bevat o.a. Vitamine B3, gluconolacton, betaïne en natriumlactaat. Het "veegt" vrije radicalen weg, maakt rimpels glad, verstevigt en versterkt de huid, verhoogt de weerstand tegen beschadiging, vermindert de zichtbaarheid van ouderdomsvlekken en sproeten, beschermt de huid tegen uitdroging en de negatieve invloed van de omgeving, kalmeert irritaties.
- Citroenzuur exfolieert zachtjes de opperhuid, stimuleert huidherstelprocessen, vermindert verschillende soorten vlekken en verkleuringen op het gezicht, herstelt de glans en frisse uitstraling van de huid.
03958

Specifieke referenties

ean13
5902169019174

Bielenda Skin Clinic...

€ 7,30
group_work Toestemming voor cookies