Bielenda MANUKA HONEY NUTRI ELIXIR Odżywczo – nawilżające serum dzień/ noc 30 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Dostępny

Een rijk serum met een innovatieve formule van nutritionele microcapsules gesuspendeerd in een hydraterende gel verbetert de kwaliteit van delicate en veeleisende droge en gevoelige huid. De ongebruikelijke formule van de cosmetica op basis van de unieke MANUKA HONEY voorziet de droge, vochtarme huid van optimale hydratatie, ondersteunt haar regeneratie en voeding.

Het serum verbetert zichtbaar het algehele uiterlijk en de conditie van de huid. Versterkt en verzacht de opperhuid, elimineert het onaangename gevoel van spanning en verbranding huid, waardoor deze zacht en glad wordt. Verbetert de kleur, voegt teint toe stralende gloed, beschermt de huid tegen negatieve invloeden vervuilde omgeving, b.v. tegen de smog.

Het maximaliseren van de kracht van het serum gebeurt in het moment op de huid sollicitatie. Actieve microcapsules barsten op de huid en laten hun eigen capsules los voedingskracht.


Actie:

De MANUKA HONING in het serum is unieke honing uit Nieuw-Zeeland, het schoonste ecosysteem in de wereld. Het bevat vitamines, mineralen en organische zuren, het is sterk antioxidant, heeft rijke nutritionele en hydraterende eigenschappen. Verzacht en verzacht de huid, ondersteunt de regeneratie. Verbetert de huidskleur, verzacht roodheid en irritatie.

Bee Jelly heeft een uitzonderlijk hoog gehalte huidverzorgende ingrediënten, B-vitaminen en vitamine C, waardoor het de conditie en kwaliteit van de huid verbetert, de gevoeligheid vermindert aan externe factoren. Het houdt water vast in de opperhuid, kalmeert en kalmeert.


Effect:

Perfect gehydrateerde, gladde, zachte en stralende huid.

65711
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902169037475

Bielenda MANUKA HONEY NUTRI...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies