Bielenda FRESH JUICE Hydraterende hydro -essence voor gezichtsverzorging ORANJE 110 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Moderne, strong hydro -essence met bioactief citruswater, verkregen uit mediterrane vruchten, is de perfecte manier om een doffe huid systematisch en effectief te verzorgen.

De efficiënte hydroformule , verrijkt met bioactief citruswater, geeft de huid een onmiddellijke verfrissing dankzij het " water " -effect. De essence ondersteunt de vermindering van verkleuringen en verheldert de teint, heeft antioxiderende eigenschappen, verfrist en egaliseert de huid en beschermt haar tegen vervuiling, waaronder zware metalen.

Het product is dermo -compatibel met de huid, zorgt voor verlichting en verfrissing, trekt snel in, belast de huid niet.

Inhoud 110ml

Actie

De uitgebreide werking van hydro-essence wordt verzekerd door zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten:

  • Bioactief citruswater - verkregen door fysische methoden, rijk aan oligo-elementen, heeft antioxiderende eigenschappen en ondersteunt de vitaliteit van huidcellen,
  • Ananassap - dat verkleuring effectief vermindert, waardoor de huid er stralend uitziet,
  • Lactobionzuur - een effectief regenererend ingrediënt, verheldert verkleuringen en ondersteunt vernieuwingsprocessen van de opperhuid.

Effect

Verlichte en verfriste, gladde huid, zonder plakken en onaangenaam zwaarte.

Gebruik

Masseer elke ochtend en avond enkele druppels hydro-essence in de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Gebruik alleen of onder uw favoriete Bielenda crème of serum om het effect te versterken. Hydro-essence trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

65859

Specifieke referenties

ean13
5902169033965

Bielenda FRESH JUICE...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies