Gift of Nature prebiotisch Serum voor de gevoelige huid 30 ml

€ 6,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

gift of nature Serum is een gezichtsverzorgingscosmetica met een hoger gehalte aan actieve ingrediënten dan een crème en een halfvloeibare, gemakkelijk opneembare consistentie. Het serum voor de gevoelige huid is licht en efficiënt. Het serum, het schoonheidselixer genoemd, kan de huid sneller verzadigen dan de crème. Als je voelt dat je huid een sterkere ondersteuning nodig heeft, gebruik dan zeker een prebiotisch serum, maar onthoud dat het serum de crème niet vervangt, maar alleen aanvult als een sterke activering van onze huid.

Prebiotisch gezichtsserum voor de gevoelige huid met zwarte komijn vermindert roodheid, kalmeert irritaties en verzorgt het microbioom. De voedende eigenschappen van het serum zijn onder andere verantwoordelijk voor: zwarte komijnolie rijk aan ingrediënten met sterke antioxiderende eigenschappen en aan vetzuren, vitamines en mineralen die irritaties verzachten. Een actief lipidencomplex verkregen uit kurkeik en kokosolie vermindert bovendien roodheid .

Serum voor de gevoelige huid maakt de huid elastischer en gladder en verhoogt de weerstand tegen irritatie. Het geschenk van de natuur serum heeft een hoog regenererend effect en kalmeert de gevoelige huid. Het geconcentreerde serum heeft een aangename, water-crème consistentie, waardoor het zeer licht en uiterst efficiënt is. Een beetje van het product is genoeg voor het hele gezicht.

66891

Specifieke referenties

ean13
5907618130486

Gift of Nature prebiotisch...

€ 6,10
group_work Toestemming voor cookies