Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke Douchegel Aloë + Eiwitten 500 ml

€ 5,51
Inclusief belasting

Natuurlijke douchegel met aloë-extract is een uitstekend product voor de dagelijkse verzorging en reiniging van de huid tijdens het baden.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Vis Plantis Pharma Care Natuurlijke Douchegel Aloë + Eiwitten 500 ml

Natuurlijke douchegel met aloë-extract is een uitstekend product voor de dagelijkse verzorging en reiniging van de huid tijdens het baden. Dankzij de natuurlijke ingrediënten zorgt deze gel voor voldoende hydratatie en droogt de huid niet uit, waardoor deze glad en fris blijft. De belangrijkste ingrediënten van de gel zijn aloë-extract, inuline, ureum en rijsteiwitten. Aloë-extract staat bekend om zijn hydraterende en verzachtende eigenschappen, waardoor het een ideaal huidverzorgingsingrediënt is. Inuline en ureum zijn vochtinbrengende ingrediënten die helpen het juiste niveau van hydratatie van de huid te behouden, waardoor het gevoel van droogheid wordt geëlimineerd. Rijsteiwitten ondersteunen de conditie van de huid en maken deze zacht. Het flesje met daarin de douchegel is 100% gerecycled en recyclebaar, wat goed is voor het milieu. Deze natuurlijke douchegel heeft een frisse, lichtzoete geur die zorgt voor plezier tijdens het baden en een fris gevoel geeft. Dit is een ideaal product voor mensen die waarde hechten aan natuurlijke ingrediënten in cosmetica en hun huid willen verzorgen tijdens hun dagelijkse verzorgingsroutine.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid gel aan op de vochtige huid, masseer in en spoel vervolgens grondig uit

SAMENSTELLING

Aqua , natriumcocosulfaat, cocamidopropylbetaïne, glycerine, Aloe barbadensisbladsap, gehydrolyseerd Juice , inuline, ureum, gehydrogeneerde plantaardige glyceridenciraat, Panthenol , kokosglucoside, glyceryloleaat, glycoldistearaat, tocoferol, pantolacton, Laureth-4, Citroenzuur, natriumchloride, parfum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114125
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907618136136

Vis Plantis Pharma Care...

€ 5,51
group_work Toestemming voor cookies