Etja Samenstelling van Natuurlijke Essentiële Oliën Aroma Olie 10 ml

€ 3,87
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Het is een samenstelling van correct geselecteerde natuurlijke etherische oliën die het meest worden gebruikt in aromatherapie: eucalyptus, lavendel, munt, dennenboom, theeboom met toevoeging van menthol, dat snel verfrist en de ademhaling vergemakkelijkt. Het ondersteunt de natuurlijke afweer van het lichaam en het gebruik beïnvloedt het welzijn van mensen die verkouden en vermoeid zijn. Perfect bij stress, slapeloosheid, spierpijn en andere aandoeningen waaraan het lichaam wordt blootgesteld, vooral in de herfst en winter.


WERKING Pijnstillend, bacteriedodend, antiseptisch, krampstillend, verwarmend, anti-infectieus, antidepressivum, pijnstillend, stimulerend, fungicide.
HOE TE GEBRUIKEN
Verwarmende massage - voeg 5 druppels Aroma -Oil toe aan 15 druppels dragerolie en masseer vervolgens het lichaam met sferische bewegingen van de hand. Bad - giet 5-7 druppels olie in een badkuip gevuld met 1/3 water met een temperatuur van ongeveer 35⁰C. Verdeel de olie voorzichtig over het wateroppervlak. Badtijd 10-15 minuten Sproeien (aromatisatie) - voeg gewoon een paar druppels olie toe aan de luchtbevochtiger of open haard Inademing van de bovenste luchtwegen EIGENSCHAPPEN Hoge kwaliteit bevestigd door RK-certificaten en dermatologische tests Olie van natuurlijke oorsprong Efficiëntie en veiligheid van therapie 25 behandelingen
GEUR Aangenaam, delicaat, kruidig
CONTRA-INDICATIES Contact met de ogen vermijden. Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 1 jaar, zwangere vrouwen, mensen die vatbaar zijn voor allergieën en mensen met astma. Breng de onverdunde oliesamenstelling niet rechtstreeks op de huid aan. Voor extern gebruik.
67452
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5908310446059

Etja Samenstelling van...

€ 3,87
group_work Toestemming voor cookies