Noble Health Collageen + Keratine 60 capsules

€ 16,70
Inclusief belasting

Uitgebreide schoonheidsverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Noble Health Collageen + Keratine 60 capsules

Viscollageen + keratine zijn capsules waarmee uitgebreide schoonheidsverzorging geen uitdaging voor je zal zijn. De samenstelling van het preparaat is zo gekozen dat het ingrediënten bevat die je haar, huid en nagels verzorgen. Je vindt hier ook 400 mg van ons beroemde viscollageen. Als u de belangrijkste elementen van uw uiterlijk even goed wilt verzorgen, is Viscollageen + keratine het antwoord op uw behoeften. Zink helpt om gezond haar, huid en nagels te behouden. Selenium helpt bij het behoud van gezond haar en nagels. Biotyna helpt gezond haar te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Neem 2 capsules per dag met een glas water. De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden. Voedingssupplementen kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde voeding. Een uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het behoud van een goede gezondheid. De aanbevolen dagelijkse dosis is de hoeveelheid van het voedingssupplement die nodig is om het aangegeven (gunstige) effect te bereiken.

SAMENSTELLING

collageen uit zeevissenhuiden, vulstof - maltodextrine, gelatine, L-ascorbinezuur (vitamine C), DL-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E), keratinehydrolysaat, zinkoxide (zink), antiklontermiddelen - magnesiumzouten van vet zuren, siliciumdioxide; kleurstof - natriumselenaat (IV) (selenium), d-biotine (biotine),

107639

Specifieke referenties

ean13
5903068651342

Noble Health Collageen +...

€ 16,70
group_work Toestemming voor cookies